2777
2789
سر فامیل هاش دعوام گرفت . گفتم تو و فامیلات نزاشتید یه آب خوش از گلومون پایین بره. نزاشتید یه تیپ در ...

خدا لعنتشون کنه ادمای فضول 😔😠😣😣😣

دیر میشه اما دروغ نمیشه بلاخره روزی ادمای بد تقاص کاراشونو پس میدن🙂
بابامو خیلی دوست داشتم. پنج ماهه ندارمش.به عشق بابام می رفتم خونشون. ولی راستش از مامانم خیلی کینه ب ...

خدا بیامرزه عزیزم از مادرت کینه به دل نگیر هر چی باشه مادره برات زحمت کشیده درک میکنم واقعا چقدر دل ادم به درد میاد 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشون کنه ادمای فضول 😔😠😣😣😣

خونه دلم گرفته بود . رفتم خونه ی مامانم دلم وا بشه. که مامانم باهام دعوا کرد بهم گفت دوست داری اونجاتو ل خ ت کن. خیلی بد حرف زد باهام. همه ج ن  د ه شدند. 

بابامو خیلی دوست داشتم. پنج ماهه ندارمش.به عشق بابام می رفتم خونشون. ولی راستش از مامانم خیلی کینه ب ...

بعضی بزرگتر ها هنوز هم بزرگ نشدن فقط اسمشون بزرگتر هست ولی عقلشون مثل بچهای دو ساله هست ما باید با این جور ادما بحث نکنیم❤

با این حرفها به نظرتون من عیدو برم خونه ی مامانم. ؟ دومین عیده که بابامو ندارم. 

اره عزیزم پدرتم خوشحال میشه روز عید تمام ناراحتی ها رو بذار کنار هر چی هم گفت تو بذار به پای مادر بودن❤❤❤❤

بعضی بزرگتر ها هنوز هم بزرگ نشدن فقط اسمشون بزرگتر هست ولی عقلشون مثل بچهای دو ساله هست ما باید با ا ...

دقیقا همینطوره. مامان من حرف حرف خودشه متاسفانه. با یکی از زن داداش ها هم خیلی کل کل می کنه خودشو سبک کرده از بس تیکه کنایه می گه. همش می گم مامان زشته نکن. حداقل به خاطر داداش . ولی نمی فهمه. 

اره عزیزم پدرتم خوشحال میشه روز عید تمام ناراحتی ها رو بذار کنار هر چی هم گفت تو بذار به پای مادر بو ...

ولی دوست ندارم برم. تو چقدر خوبی . مرسی به درد دلم گوش دادی

خونه دلم گرفته بود . رفتم خونه ی مامانم دلم وا بشه. که مامانم باهام دعوا کرد بهم گفت دوست داری اونجا ...

ای خدا عزیزم ولش کن اصلا به حرفاش اهمیت نده چقدر بده 😢

ولی دوست ندارم برم. تو چقدر خوبی . مرسی به درد دلم گوش دادی

خواهش میکنم عزیزم شما هم مطمئن باش خیلی خوبی چون هر کسی جای شما بود اصلا به مادرش نگاه هم نمیکرد امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی💙💚