amiroyeganeh مدیر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 عنوان دوست پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 58 پست بایه آقایی ۱ساله دوستیم خانواده هاخبردارن بعداین تازگیا خیلی بهونه گیرشده حتی یهو۳روزجوابم روندادهازدیروزه حالادوباره قهرکرده حتی یه خبرازخودش بهم ندادهباخودم میگم میزم اززندگیش بیرون تاپشیمون نشدم ولی دلم نمیزاره نمیدونم چیکارکنم به نظرتون ولش کنم یابمونم 1402/04/03 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 بندازش بیرون از زندگیت قهر الکی واسه چی میکنه مگه مردم قهر بیخودی میکنع زَهلم گدمیش خخخ🤣عاشقتم
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 دلیل کاراشو بپرس اگه جواب نداد یا جواب درستی نداد ، برو میگه به استراحت نیاز دارم
هاجججر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 662 مامانم نمیزاره همش میگه پسرمثل بچه میمونه بایدنازشوکشید ازدواج کردیدخودش درست میشه خوب اگر بعد ازدواج هم بخواد چند روز بی خبر بره باز میتونی تحمل کنی؟خیلیی خوبه که از الان داره یه سری نشونه بهت میده که ممکنه بعدا دچار مشکل بشید
سانسا__سانسا عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 2733 مامانم نمیزاره همش میگه پسرمثل بچه میمونه بایدنازشوکشید ازدواج کردیدخودش درست میشه نه نه نه این جمله ازدواج کردید درست میشه رو من قبول ندارم ببین بشین باهاش حرف بزن بگو رو معیارهات قوی باش بگو که بیمحلی میکنی بعدش ازت توضیح میخوام مشکلی هست بیا راجبش حرف بزنیم دوست ندارم تو بیجوابی به سر ببرم
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 دليلش رو منطقي ازش بپرس و صلاح ميدونين كات كنين مي بچه كوچيكا اين كارا رو نكنه دلیل منطقی نداره
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 43481 میگه به استراحت نیاز دارم یکم فرصت بده درست نشد برو 💕🌸☘️🌹
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 داخل آب نمکی حتما چن سالتونه؟ ۲۳سالشهمنم ۲۰
سانسا__سانسا عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 2733 میگه به استراحت نیاز دارم ببین بنظر من ی زوج نباید چیزی رو از هم پنهان کنن حرفهای دلشو بهت میزنه؟
هاجججر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 662 بله دقیقا همینطوره اوایل بهش حس نداشتم یه چندماهیه که واقعامبخوامش خودشو دریغ میکنه نشون نده که اگر نباشه اذیت میشی بزار بفهمه اگر اون بره شما مشکلی نداره و همچنان قوی میمونی
سارا_۹۹_۷۰ عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 610 درخواست دوستی بده گلی ببخشید همین که ایشون میگنمنم اینجوری دیدم که یک مدت بد رفتار میکنن یا نیستنباز خوب میشن عذرخواهی میکننباز دوباره بی توجهیچیزیم بگی زود عذرخواهی میکنن اما خوب شدنشون دائمی نیستبخوای بری هم نمیذارن به نظر شما چکار باید کرد؟😔
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 فکر نمیکنی بهونس یا اینکه خسته شده؟ آدمی که عاشقه یا یه نفر رو برای ازدواج بخواد اینکار ها ازش بعید ... اوندفعه که خواستم جدابشم آبروریزی کردجلوی خانوادم که میخواد بایکی دیگه باشه خانواده منو مقصرمیدونن
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 از زندگیش نرو اگر بری کی یکسال دیگه تاپیک بزنه شوهرم سرده بی محلی کرد بهم دست نمی ... 😊
مـــهـــرســـاطلوع عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 7671 ببخشید همین که ایشون میگن منم اینجوری دیدم که یک مدت بد رفتار میکنن یا نیستن باز خوب میشن عذ ... باید خودت پیش دستی کنی بزاری کنار هرچند میدونم سخته💔 ولی باید به طرف بفهمونی تو زنگ تفریح نیستی و برای خودت ارزش و احترام قائلی ❤️💍
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 به نظر من که به حرف عقلت گوش کن .با این آدم پیر میشی .فوقش یه مدت اذیت میشی از دوریش .ولی بعد به این ... آهامرسی عریزم
سارا_۹۹_۷۰ عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 610 باید خودت پیش دستی کنی بزاری کنار هرچند میدونم سخته💔 ولی باید به طرف بفهمونی تو زنگ تفریح نیستی و ب ... درسته... ممنون😔