2777
2789

برای همه دعا کردیم انشالله که به لطف خدا همه به خواسته های خیرشون برسن

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار

sadena263@

گوهر25@

hadisa1211@

babayedokhtaram@

rrrrr111@

صلواتبرمحمد123@

باران_پاییزی_۱۲۳۴@

بهار۳۰۳۸@

دخترخانواده@

ملکهماه@

1382teach@

97shabna84m@

لیلیوممرداب@

مامان_سامیار۱۳۷۰@

پسرم،عشقم@

برای هم دعا کردیم انشالله که عالم الغیب به همه خواسته های خیرتون پاسخ بده.

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش بگین که وقتی کسی اونو ازار میده یا حمله ای میکنه یه فرد بزرگترو در جریان بزاره و محکم به طرفی که ...

ممنونم داداش گلم منم از پسرم حمایت کردم حالا همسایه مون دوبارتاحالا جلو منوگرفته که چرا پسرم رو دعواکردی من می خوام که خودش از خودش دفاع کنه

یه روزخوب می یاد...

سلام خب اولا باید به اون همسایتون بگین که اون جلوی پسرشو بگیره که بچتونو اذیت نکنه بگین اگه کسی بچتونو اذیت کنه واکنش شما چیه؟؟ 

به پسرتون هم بگین کسی اذیتش میکنه همبازی نشه باهاش سعی کنین خودتون یکی دوتا دوست خوب براشون پیدا کنین که بیان خونه شما بازی کنن یا خونه اون بچه ها بازی کنن و تو محیط بیرون نره تا یکم بزرگتر میشه