چند روز پیش خونه زن عموم ی چای خوردیم وااای محشر بود اسمش شهرزاد. ما خودمون چای شمال میخوریم توس گل محمدی هم میریزیم اما اون ی چی دیگ بود .چای عطری محمود هم عالیه
هنوزم یه وقتایی تعداد عوض بشه ازش میپرسم چقدر چایی بریزم دم بکشه 😐
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
میریم از فومن و لاهیجان چای گیلانی میگیریم با بوش مست میکنیم 😎
5-6 ساله کل خانواده رو عادت ب چای گیلانی دادیم😍😍
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
چای انگلیسی ارل گری بسیار عالیه شهرزاد و احمد هم خوبه
من عااااشق طعم ارل گری هستم😍آدم رو ب وجد میاره👌
من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
میریم از فومن و لاهیجان چای گیلانی میگیریم با بوش مست میکنیم 😎 5-6 ساله کل خانواده رو عادت ب چای گ ...
البته خودمون شمالیم
روش دم مخصوص داره
یدفعه میریم چای بهاره با کیسه بزرگ میگیرم برای 6 ماه تا یک سال
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
چای اکبر خیلی خوبه احمد اصلم خوبه به نظرم ولی فیکش زیاده تو بازار ،من ۲ ساله از یولایف شاپ چای میخرم تنوع چای شون بالاست همشم اصله یعنی تو ایران پر نمیشه،آدرس سایتشون رو براتون میذارم
اکثر چای های خارجی خوش رنگن عزیزم شاید خوب دم نمیذاری یا اینکه شاید چاییت تقلبیه،من ۱۰ ساله از چای دو غزال استفاده میکنم منتاها همیشه اصلش رو تهیه میکنم،میتونی انواع چای خارجی اصلی رو از یولایف شاپ که یه سایت تو منطقه آزاد انزلیه بخری اسمشون رو گوگل کنی میاد محدود جاهایی که چای و قهوه شون اصلن,در ضمن چای رو با آب ولرم دم بذار همیشه نه با چای جوش