2777
2789

من عفونت شدید گرفتم. قارچ گرفتم. ولی خیلی راحت هم درمان شدم. پماد تریامسیولونون استفاده کردم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم از نوار بهداشتی هست که این اتفاق میافته

فقط هم از نوار بهداشتی نیست

شلوار یا لباس زیر پلاستیکی و نامرغوب

شستشو لباس زیر با پودر و ماشین

در کل رعایت نکردن بهداشت 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
بچه ها  ترشح سفید کشدار🤦🏻‍♀️(کلمه بهتر برای توصیفش پیدا نکردم) که بدون بو هست، عفونته؟

خیر 

ترشحات طبیعی بدنه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دکتر تجویز کرد؟ 

دکتر واژینال تجویز کرد. به داروساز گفتم دخترم. اون بهم اینو داد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

قارچ به خاطر نم دار بودن لباس زیر هست یا استفاده از دستشویی تو راهی که عفونت میگیره آدم

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

اره 

لنتی من رفتم دکتر ماما انقدر گف مطمئنی رابطه نداشتی میخاسم سرمو بکوبم به دیوار 

عفونت ممکنه از دستشویی کثیف یا رعایت نکردن بهداشت پوشیدن طولانی مدت ش.ورت های گیاهی باشه ،

برا من اوایل فکر میکردم مث همیشه عرق سوز شدم اما دیدم نه بدتر میشه 

علائمش هم سوزش ،خارش ،ترشح پنیری اینا خیلی شایعه 

انشالله بعد ازدواج از کاپ قاعدگی استفاده میکنیم تا این مشکل حل شه

پد گیاهی استفاده کن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
فقط هم از نوار بهداشتی نیست شلوار یا لباس زیر پلاستیکی و نامرغوب شستشو لباس زیر با پودر و ماشین د ...

لباس زیرت باید نخی باشه و تعویضش کنی... 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
لباس زیرت باید نخی باشه و تعویضش کنی... 

بله لباس زیر و شلوار باید نخی باشه

مدت زمان مصرف هر لباس زیر نهایت ۶ ماه هست 

در اثر شستشوی زیاد جذب میکروب میکنه

شلوار جین و جذب به مدت طولانی هم باعث عفونت میشه

استفاده از پد روزانه 

و خیلی موارد دیگه 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️