2777
2789
عنوان

مشهدیای عزیز 🌺🌺🌺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 3619 بازدید | 74 پست
حتما گلم بروی چشم❤

خیلی خیلی ممنونم

روشن عزیزم

💝

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

سی متری و چار طبقه

هرکه رفت او شدیم و اکنون پیروزیم:) به قول مولانای جان هرآنچه در خیال بگنجد واقع است 🌊 در تنه ات پرندگان لانه کرده اند پس کی درخت میشوی💚 سبز بمان. شیفته ماه  آیا وقتش نرسیده که بعد از عمری عشقهای مملو از فراق خودمان را دوست بداریم؛)🌚🤍 اهنگ دائمی شروین حرف دلمه ولی قول دادم خودم به دنیا قوی نشون بدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چادر و عبا یک فروشگاه صدف و پرهیزگار خوبه

صدف تو آبکوهه

هرکه رفت او شدیم و اکنون پیروزیم:) به قول مولانای جان هرآنچه در خیال بگنجد واقع است 🌊 در تنه ات پرندگان لانه کرده اند پس کی درخت میشوی💚 سبز بمان. شیفته ماه  آیا وقتش نرسیده که بعد از عمری عشقهای مملو از فراق خودمان را دوست بداریم؛)🌚🤍 اهنگ دائمی شروین حرف دلمه ولی قول دادم خودم به دنیا قوی نشون بدم 

خوش اومدی به شهرمون 😍

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بیا آزادشهر

مانتو و طلا رو اینجا ببین

مغازه ی بچگونه هم تک و توک پیدا میشه

یااااا

برو بازار ارگ.چهارطبقه

دوتا پاساژ طلاست

یاااا

برو اول طرقبه

مغازه های اونجا رو ببین برای مانتو و لباس

مثلا طلا اگه ظریف و دخترونه و شیک میپسندی تو آزادشهر یجا بهت آدرس میدم.از نیم گرم طلا داره تا بالا.خ ...

میشه ادرسشو بدی

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
ادرس بده خانومی

اسمش طلاجات خوش خرمی هست عزیزم.

تو امامته.

تو نت بزن پیجشو میاره انقدر کاراش نازه.

من دو ماه پیش یه پلاک و گوشوارهرگرفتم ازش خواهرمم نیم ست گرفت ازش.کاراشو خیلی میپسندم

ممنون عزیزم چند درصد حساب کرد؟

دقیق یادم نیست عزیزم.باید فاکتورش نگاه کنم.ولی یادمه همون طلارو جای دیگ قیمت کردم ۵۰۰بیشتر گفتن.با اینکه نرخ طلا یکسان بود.

تو ۱ گرم طلا ۵۰۰بالا پایین زیاده خب!

دقیق یادم نیست عزیزم.باید فاکتورش نگاه کنم.ولی یادمه همون طلارو جای دیگ قیمت کردم ۵۰۰بیشتر گفتن.با ا ...

درسته من چند شب پیش رفتم خسروی وپاساژ لیدوما طلای سبک میخواستم 25درصد به بالا حساب میکردن

درسته من چند شب پیش رفتم خسروی وپاساژ لیدوما طلای سبک میخواستم 25درصد به بالا حساب میکردن

سمت خسروی طلای سبک کمه.

من ازش یه پلاک و گوشواره گرفتم ۲گرم بود.۵.۵۰۰حساب کرد.فکر کنم طلا ۲.۴۰۰بود اون موقع