حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...
هرکه رفت او شدیم و اکنون پیروزیم:) به قول مولانای جان هرآنچه در خیال بگنجد واقع است 🌊 در تنه ات پرندگان لانه کرده اند پس کی درخت میشوی💚 سبز بمان. شیفته ماه آیا وقتش نرسیده که بعد از عمری عشقهای مملو از فراق خودمان را دوست بداریم؛)🌚🤍 اهنگ دائمی شروین حرف دلمه ولی قول دادم خودم به دنیا قوی نشون بدم
هرکه رفت او شدیم و اکنون پیروزیم:) به قول مولانای جان هرآنچه در خیال بگنجد واقع است 🌊 در تنه ات پرندگان لانه کرده اند پس کی درخت میشوی💚 سبز بمان. شیفته ماه آیا وقتش نرسیده که بعد از عمری عشقهای مملو از فراق خودمان را دوست بداریم؛)🌚🤍 اهنگ دائمی شروین حرف دلمه ولی قول دادم خودم به دنیا قوی نشون بدم
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
مثلا طلا اگه ظریف و دخترونه و شیک میپسندی تو آزادشهر یجا بهت آدرس میدم.از نیم گرم طلا داره تا بالا.خ ... : /discussion/topic/11400929/%d9%85%d8%b4%d9%87%d8%af%db%8c%d8%a7%db%8c-%d8%b9%d8%b2%db%8c%d8%b2?postId=297545229
مثلا طلا اگه ظریف و دخترونه و شیک میپسندی تو آزادشهر یجا بهت آدرس میدم.از نیم گرم طلا داره تا بالا.خ ...
میشه ادرسشو بدی
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم