2777
2789

اگه اعصابت میکشه برو

واقعا شغل سختیه

چون با روح وروان بچه هاست رعایت حق الناس هم خیلی سخته توش

موفق باشی

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا قوت. خیلی سخته و حقوق کمی میدن. سعی کن بیشتر از شرح وظیفه ات کار نکنی. هر چند واقعا نشدنیه. ام ...

خیلی ممنونم عزیزم 

آره متاسفانه حقوقش کمه ولی میخواستم تجربه اش کنم چون رشته امم روانشناسیه شاید در آینده ان شاالله معلم شدم ارتباطم با بچه‌ها بهتر باشه

خیلی ممنونم عزیزم  آره متاسفانه حقوقش کمه ولی میخواستم تجربه اش کنم چون رشته امم روانشناسیه شا ...

آره میدونم اکثرا روانشناس رو میگیرن. چون واقعا روانشناسی اگه سرمایه برای دفتر نداشته باشی. یا فرهنگیان یا بهزیستی نشه. واقعا بازار کارش صفره.

اما امید به خدا. از خدا میخوام برات مایه برکت و گشایش بشه

نه جدی میگم به بچه ها خیلی رو بدی دیگه به حرفت گوش نمیدن  نمیگم اخم کن یا دعوا ولی یه جاهایی اج ...

دوتا مربی دیگه هم هستن .یکیشون داد که میزنه والا منم ساکت میشم😐البته جو کلاسو بچهای پیش فعال و بازیگوش خراب میکنن .

ممنونم ازتون

من ۱۶ سالمه تازه چنروزه میرم مهد 

🚶‍♀️🕳
آره میدونم اکثرا روانشناس رو میگیرن. چون واقعا روانشناسی اگه سرمایه برای دفتر نداشته باشی. یا فرهنگی ...

بله درسته 

خیلی ممنونم عزیزم ان شاالله با دعای شما ❤️❤️