2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حضوری نمیشناسم

ولی دانشگاه خودتون مگه تی ای ندارین؟

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

من ترم یک پاس کردم ولی هیییییییچی بلد نیستم

تو گوگل بزن آموزش ریاضی ۱ مکتبخونه

برو دوره شو اونجا ببین یاد میگیری

راحته ریاضی ۱ سخت نگیر

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

اگه بلد نیستی کتاب مرجع نخون

همین فیلم آموزشی ببین دستت میاد

ریاضی ۱ ادامه ریاضی پیش دانشگاهیه و ساده اس

اگه بلد نیستی کتاب مرجع نخون همین فیلم آموزشی ببین دستت میاد ریاضی ۱ ادامه ریاضی پیش دانشگاهیه و س ...

میتونیم بریم همینجوری سر کلاس ریاضی۱ بقیه بشینیم؟

استاد اگه فمید. چی باید بگم؟