2821
2789
عنوان

شب عروسی🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 68608 بازدید | 38 پست
😂😂😂دوتا لباس خواب تور خریدم ذوقش دارم بپوشم ولی روم نمیشه😂

بنظرم دیگه شب عروسی راحت باش شرم وحیا رو بزار کنار 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
چندوقته عقدین؟؟؟؟ازدواجتون سنتی بود یا دوست بووین؟؟؟

دوساله ‌ ن فامیل بودیم همو زیاد میدیدم میشع گفت سنتی

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شب عروسی نه توعقدم ولی اولین شبی که اولین شب بودپیش هم میخوابیدیم خیلی خجالت میکشیدم میخواسنم لباسموعوض کنم باخودم میگفتم این چرانمیره بیرون من لباسموعوض کنم بعدش گفتم نگاه نکن من لبلسموعوض کنم پشتمم لهش کردم طفلک لبلسموعوض کردم یه بولیزبلندپوشیدم باشلوارمیترسیدم تحریک بشه نمیدونم چرا 

اماالان اون ازمن میترسه پشتشومیکنه میخوابه میگه توروخدابه من دست نزن بخوابم

😂😂😂

اگه تا رفتین رو تخت خوابت نبرد میتونی این کار ها رو انجام بدی:

یه لباس گشاد و باز بپوش(زیرش هم لباس زیر نپوش)از اون لباسا که یه تکون بخوری میو.فته بیرون🤭

دیگه اون خودش کارشو شروع میکنه

اینو گفتم اگه حتما میخوای لباس بپوشی

خودتم که میدونی وقتی از عروسی میاین خیلی عرق کردین.برین با هم یه دوش بگیرید و بعد هم ادامه اش

اگه تا رفتین رو تخت خوابت نبرد میتونی این کار ها رو انجام بدی:یه لباس گشاد و باز بپوش(زیرش هم لباس ز ...

😂😂خیلی دیر گفتی دوسالو دوماه از شب عروسی گذشت دیگ

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡