2777
2789
عنوان

به احترام مرده چقدر صبر میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 34 پست

تا اتفاقی نیوفتاده جشن بگیرین

اگ هم اتفاق افتاد ک حداقل باید ۳ ماه صبر کنید. بالاخره چون پدر یا مادرتون عزاداره و قطعا فامیلاتونم نمیان

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒

هرچقدرم بدبوده باشه بالاخره چهل روز روباید صبر کنی مردم چشم و چارتو درمیارن اگه  جشن بگیری برقصی یه مشتشونم شرکت نمیکنن 

دیگه عرف و این داستانا توایران هست کاریش نمیشه کرد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چهلم ولی اگه کاراتون اکی هست سریع عقد کنید

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏

دلی هستم عذادار واسشون مخصوصا اونایی ک خیلی عزیزن اما ظاهری ن... دیدن میگن ابرو بر ندارین یا لباس مشکی بپوشید🤕

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

بستگی داره کی باشه پدر حسابش فرق داره ولی کلا اقوام وفامیل بمیرن برام اهمیتی نداره وزیادصبرنمیکنم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ما برای فوت جوون صب کردیم عقدم شد ۷سال ... بعد ی سال باز ی جوون دیگ فوت.. باز،ی جوون دیگ فوت هییی

وای چه بد همین بلا سرمنم اومد اخرش رفتم‌ماه عسل 

چهلم اولی نشده بود دومی فوت میکرد هوووف 

میفهمم‌چی میگی

بستگی به فرهنگ و عقاید مختلف داره 

هستن کسایی که یه سال عزا میگیرن 

هستن کسایی که سه چار روز فقط 

ولی برا ما چهل رو عزاست ولی یادمه عروسی پسر دایی مو سه ماه انداختن عقب 

والله پسر عموي من ٦ ماهه كه فوت شده و فقط يه عقد محضري براي دادشم گرفتيم بعد شش ماه ولي خانواد ...

همه که نمیتونن دور از جوون پشت سر یه نفر بمیرن عمر دست خداست هر کسی هم وقتی داره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

وای چه بد همین بلا سرمنم اومد اخرش رفتم‌ماه عسل  چهلم اولی نشده بود دومی فوت میکرد هوووف  ...

من دقیقا ۶سال ۲ماه بعد عروسی گرفتم ینی ۶سال پر شد... خیلی اعصاب خوردی گرونی چند برابر شد

والله پسر عموي من ٦ ماهه كه فوت شده و فقط يه عقد محضري براي دادشم گرفتيم بعد شش ماه ولي خانواد ...

خب ما تو فامیل برا این مواقع یه سال صبر میکنیم

عقد خواهر شوهرم بود پسر خاله اش فوت کرد بعد سالگردش عقد کرد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

به این کار نداشته باش پدر بزرگت چطور آدمیه احترام به امواتمون در اصل احترام به خودمونه ی کاری نکن بعد شوهر وخانوادش بگن شما جد وآبادتون بی حرمتین یادته پدر بزرگت مرد...... یا عقد رو بندازید جلو یا صبر کنید بعد چهلم 

خب ما تو فامیل برا این مواقع یه سال صبر میکنیم عقد خواهر شوهرم بود پسر خاله اش فوت کرد بعد سالگر ...

اووو دو نفر علاف و نامحرم بمونن خدا رحمت کنه اموات رو ولی نمیشه که

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خب ما تو فامیل برا این مواقع یه سال صبر میکنیم عقد خواهر شوهرم بود پسر خاله اش فوت کرد بعد سالگر ...

خوب خدايي نكرده بعد يكسال هم اومد يكي فوت شد  اونوقت چي!  مادر خودم كنسر داره، و ارزو داره تا وقتي سالمه عروسي پسرش رو بگيره.

اووو دو نفر علاف و نامحرم بمونن خدا رحمت کنه اموات رو ولی نمیشه که

خب دیگه عرفش اینه!

حتی مادرشوهرم تا سال سیاهشو درنیاورده بود برا بچه خواهرش

بعد چه جوری عقد میگرفتن؟ 

بعدم میخواست خواهر و برادرها و خانوادش برا مراسمشون میومدن؛ 

بنظر منم اگه جوونی فوت کنه بین خانواده های خواهر و برادرها باید این احترامها حفظ شه؛ 

ولی خب مثلا مادربزرگش هم فوت کرده بود این بین یعنی بعد سالگرد پسر خاله اش میشد چهارماه از فوت مادربزرگش ولی عقدو گرفتن چون اون پیر بود خیلی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️