راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدا نصیب نکنه تو نمیدونی من تو خواب چه زجری میکشم الان دیدم خواهرم بغض داره میگم چیه میگه ...
اصلا نباید خواب بدو تعریف کرد. بدون اینکه کسی دبگه اونجا باشه و بشنوه برا اب روان تعریف میکنن... مسئله اینه اولین بار یا شما یا یکی دیگه خواب بد دیده اومده تعریف کرده حالا شده ملکه ذهن همه تون میبینین
خدا نصیب نکنه تو نمیدونی من تو خواب چه زجری میکشم الان دیدم خواهرم بغض داره میگم چیه میگه ... : /discussion/topic/11397701/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d9%87%d9%85-%d8%ae%d9%88%d8%af%d9%85-%d9%87%d9%85-%d8%a8%d9%82%db%8c%d9%87-%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1-%d8%b1%d8%a7%d8%ac%d8%a8-%d9%be%d8%b3%d8%b1%d9%85-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d8%af-%d9%85%db%8c%d8%a8%db%8c%d9%86%db%8c%d9%85?postId=297482145
خواب رو نباید تعریف کرد به خصوص خواب بد اگر هم خواب بد دیدین باید برای آدم درستش تعریف کنید این طور که معلومه فرزندتون عزیز دل کل خانواده است و همه یه جورایی براش نگران هستند همینم باعث خواب بد میشه. مرگ و زندگی دست خداست به خودش توکل کنید تا دلتون آروم بگیره.
چی هست؟ قربونی منظورته؟ بخدا الان دستم خالیه شاید اخر تابستون بتونم یه قربونی براش بکنم
عقیقه معمولا گوسفند میکشن وگوشتش رو تقسیم میکنن یا باهاش،غذادرست میکنن مهمونی میدن.پدر ومادر بچه هم نباید از اون گوشت بخورن..اداب خاصی داره.... هروقت پول داشتی،عقیقه کن انشالله بچت از بلا دور میشه
بله احتمالن برا همونه بخدا پولم دادم یکی براش یک ختم قران گرفت
عزیز فقط لطفا دیگه خواب بد دیدی برا احدالناسی تعریف نکن یکی گفت خواب بد دیده پاشو صدقه بزار کنار بهش بگو لطفا برا هیچ کسی تعریف نکنه چون خواب بد رو اصلا نباید تعریف کرد چون متاسفانه یکی بد تعبیر کنه خیلی اثر منفی توی زندگیمون میزاره .. به خدا توکل کن