2777
2789
عنوان

چرا هم خودم هم بقیه انقدر راجب پسرم خواب بد میبینیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 39 پست
چی هست؟ قربونی منظورته؟ بخدا الان دستم خالیه شاید اخر تابستون بتونم یه قربونی براش بکنم

خب یه مرغ دفع بلا بگیر بکش گوشتش رو بده نیازمند...خدا که حتما ازمون گاو و شتر نمی‌خواد که

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا نگرانشید براونه چرا اینقد نگارنشی ، مریضه؟ 

نه وقتی ۴۲ روزش بود تشنج کرد

یک هفته بیمارستان بود.خدا دوباره بهم دادش

😭😭😭😭

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

خدا نصیب نکنه تو نمیدونی من تو خواب چه زجری میکشم الان دیدم خواهرم بغض داره میگم چیه  میگه ...

اصلا نباید خواب بدو تعریف کرد. بدون اینکه کسی دبگه اونجا باشه و بشنوه برا اب روان تعریف میکنن... مسئله اینه اولین بار یا شما یا یکی دیگه خواب بد دیده اومده تعریف کرده حالا شده ملکه ذهن همه تون میبینین

اصلا نباید خواب بدو تعریف کرد. بدون اینکه کسی دبگه اونجا باشه و بشنوه برا اب روان تعریف میکنن... مسئ ...

بله احتمالن برا همونه

بخدا پولم دادم یکی براش یک ختم قران گرفت

خدا نصیب نکنه تو نمیدونی من تو خواب چه زجری میکشم الان دیدم خواهرم بغض داره میگم چیه  میگه ... : /discussion/topic/11397701/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d9%87%d9%85-%d8%ae%d9%88%d8%af%d9%85-%d9%87%d9%85-%d8%a8%d9%82%db%8c%d9%87-%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1-%d8%b1%d8%a7%d8%ac%d8%a8-%d9%be%d8%b3%d8%b1%d9%85-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d8%af-%d9%85%db%8c%d8%a8%db%8c%d9%86%db%8c%d9%85?postId=297482145

خواب رو نباید تعریف کرد به خصوص خواب بد اگر هم خواب بد دیدین باید برای آدم درستش تعریف کنید این طور که معلومه فرزندتون عزیز دل کل خانواده است و همه یه جورایی براش نگران هستند همینم باعث خواب بد میشه. مرگ و زندگی دست خداست به خودش توکل کنید تا دلتون آروم بگیره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خواب رو نباید تعریف کرد به خصوص خواب بد اگر هم خواب بد دیدین باید برای آدم درستش تعریف کنید این طور ...

انشالله که اینجوریه و تعبیری نداره

میترسم اخطار باشه

چی هست؟ قربونی منظورته؟ بخدا الان دستم خالیه شاید اخر تابستون بتونم یه قربونی براش بکنم

عقیقه معمولا گوسفند میکشن وگوشتش رو تقسیم میکنن یا باهاش،غذادرست میکنن مهمونی میدن.پدر ومادر بچه هم نباید از اون  گوشت بخورن..اداب خاصی داره.... هروقت پول داشتی،عقیقه کن انشالله بچت از بلا دور میشه

پارسا پسرمامان😍
بله احتمالن برا همونه بخدا پولم دادم یکی براش یک ختم قران گرفت

عزیز فقط لطفا دیگه خواب بد دیدی برا احدالناسی تعریف نکن یکی گفت خواب بد دیده پاشو صدقه بزار کنار بهش بگو لطفا برا هیچ کسی تعریف نکنه چون خواب بد رو اصلا نباید تعریف کرد چون متاسفانه یکی بد تعبیر کنه خیلی اثر منفی توی ‌زندگیمون میزاره .. به خدا توکل کن 

انشالله که اینجوریه و تعبیری نداره میترسم اخطار باشه

هر چی قراره اتفاق بیفته می‌افته پس بابت چیزی که معلوم نیست اتفاق میفته یا نه دل نگران نباشید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.