2777
2789
چند روز پیش دمنوش پودر حنا خوردم بعدش یبوست شدید گرفتم الانم زیر شکمم درد میکنه نمیدونم چی کنم 

من وقتی خیلی گشنم باشه بعد تند تند غذا بخورم اینجوری میشم 

بعدخیلی فعالیت داشته باشم 

حالا تو هم حوله ای چیزی داغ کن بزار خوب میشی

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان یه حوله میذارم دردش کمتر بشه 😔😭

ببین حوله با اب داغ خیس کن 

بعدشم پودر حنا که میزارن کف دستت اینا منظورت اونه🥺🥺

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

اپاندیس سپت راسته 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اره همون منظورمه نمیدونستم اینجوری میشم یعدش داغون شدم 😭😭

چرا ازهمه کس گوش میگیرین 

خدایی نکرده اگه اتفاق بدتری واست میفتاد چی 

خب برای تنظیم قاعدگیت هم میرفتی دکتر

چرا ازهمه کس گوش میگیرین  خدایی نکرده اگه اتفاق بدتری واست میفتاد چی  خب برای تنظیم قاعد ...

واقعا راس میگی یکی گفت بخور منم خوردم خیلی پشیمونم ندونسته خودمو بدبخت کردم چند روز یبوست شدید داشتم فکر میکنم به رودم فشار اومد وثتی راه میرم دردش بیشتر میشه مثل پیچ خوردگی 

واقعا راس میگی یکی گفت بخور منم خوردم خیلی پشیمونم ندونسته خودمو بدبخت کردم چند روز یبوست شدید داشتم ...

فرداا حتماا برودکتر به دکترهم بگو که چی خوردی تا دارو بده هم یبوستت خوب بشه هم دل دردت ندونسته هم کاری نکنین لطفاا🥺