2777
2789
عنوان

گم شدن بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 27 پست

میگن این افکار منفی که همش منتظر اتفاق بد باشی کار شیطانه ، باید به خدا اعتماد کنی و ازش بخوای هر بلایی هر اتفاقی دور کنه. صدقه بدی و هر موقع این افکار سمتت اومد ذکر بگی مثلا بگو سبحان الله.

بعد از یه مدت قلبت ذهنت آرومتر میشه.

اگر فکرشو کنی تا الانم خیلی بلاها از سر بچه مون گذشته برای من ک بارها خداوند بچمو نجات داده و میدونم که حواسش بهمون هست.

در ضمن همیشه بچتونو فقط به افراد قابل اعتماد بسپارید نه هرکسی. زمونه ی بدی شده. و اینکه همیشه بابت مسایلی که نگرانید به اونها سفارش کنید مثلا حواست باشه سمت گاز نره یا پنجره رو بازنکنه و...

و وقتی از بچه دور هستین تماس بگیرین چک کنین چکار میکنه.

بزرگتر ک بشن به خود بچه میشه کار خطرناک و بد رو بگی مراقب باشه.

من با داستان به بچم یاد دادم که اگه گم شد بهش گفتن خونتون کجاس بگه محله فلان که بابابزرگ فلانی توش مغازه داره

خونمون سرراست نیست، ولی بابابزرگش سرشناسه مغازه هم داره

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبایدم ب جزمامانت ب کس دگ بچه روبسپاری خوبه ک اعتمادنداری 

اماگم نمیشه اگه هواست باشه همیشه مثلاتوکالسکه میزارن دم درب مغازه بچه هارو

یاجلوترخودشون میرن بچه عقبتره

یابچه رومیزارن توماشین

این حس ترست عادیه

ب مرور اوکی میشه

بجه رونبایدبسپاری ب همسایه یاغیرخودی خودیم فقط زن

ترستو کم کن ولی اعتماد نکن به بقیه نده دست همسایه یکم بزرگتر شد اموزش بده بهش وانواع خطرات وتوضیح بد ...

وای خدا میترسم بزرگ بشه نتونم کنترلش کنم هی گریه کنه برا تو کوچه رفتن شیطونی کنه ی بار حواسم نباشه یا خوابم ببره بچه های عمه و عموهاش اینطوری شیطوونن میترسم اینم بزرگ شد حرفمو گوش نکنه

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
وای خدا میترسم بزرگ بشه نتونم کنترلش کنم هی گریه کنه برا تو کوچه رفتن شیطونی کنه ی بار حواسم نباشه ی ...

کلاس رزمی حتما ببرش 

و سوسول بارش همیشه نمیتونه تو خونه بمونه 

وای نه دیگه زن و مرد فرق نداره واقعاً چیزای وحشتناک زیاد شده  

اره من باشم ب خونواده مم نمیسپارم مگه فقط مامانم

یعنی باباداداشم نه

جامعه دارکی داریم نمیخوام بجه م آسیب ببینه تااخرعمرم چشم ازش برنمیدارم

اینهمه کودک آزاری وحشتناکه

وای خدا میترسم بزرگ بشه نتونم کنترلش کنم هی گریه کنه برا تو کوچه رفتن شیطونی کنه ی بار حواسم نباشه ی ...

اینقدر استرس نداشته باش اینجوری ترستو به بچه هم انتقال میدی مادر باید قوی باشه  بد به دلت نده ولی حواستم جمع کن

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
اینقدر استرس نداشته باش اینجوری ترستو به بچه هم انتقال میدی مادر باید قوی باشه  بد به دلت نده و ...

برا دمر خوابیدنش چیکار کنم میترسم شب من خوابم خفه بشه

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم