2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بره شاید امام حسین به راه راست هدایتش کرد خودش اومد منت کشی😂😂

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
بگو هرجا می خواهی برو، من همین جا هستم. توی خونه خودم

افرین اون بره سفر اینم بمونه خونه اون سفرم برا شوهرش خوبه ب حرفاش فکر می‌کنه تو دعوا دو طرف مقصرندیه ذره دوری براشون خوبه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ظاهر حسینی باطن شمر 😐 کجای دین اومده میشه زن رو از دیدار خانواده منع کرد ؟!

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تنها کسی ک برات می مونه خانواده است 

🙄😐

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
خودتم برو همراش اشتی کنین اونجا باهم😀😂

میگع میرم که تکلیفمون روشن شه خانوادش خیلی تو زندگیم سوسه اومدن ولی الان یه بدی از خانواده من دیده اینطوری میکنه

انقد گریه کردم سرم گنده شده نمیتونم : /discussion/topic/11396032/%d8%af%d8%b9%d9%88%d8%a7?postId=297445743

ببین اسی ، با یک تاپیک نمیشه نظر داد، ولی همسرهایی که داد و قال دعوا راه می اندازن، روی ترس همسرشون سوار هستن. داره می ترسونتت، بزن به بی خیالی، بفهمه، با تهدید کارش جلو نمی ره. اعصابم البته لازم داری، حق بهت می دم. ولی بترسی بیشتر اذیت میشی، یار و یاورتم خدا هست. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
میگع میرم که تکلیفمون روشن شه خانوادش خیلی تو زندگیم سوسه اومدن ولی الان یه بدی از خانواده من دیده ا ...

این مدلو خودم دیدم فقط تفاوتش این بود طرف میخواس جم کنه بره آنتالیا یا جزایر هاوایی حالا یه قرون پول نداشتا اخرشم به طلاق کشیده شد😐🚶🏻‍♀️

به حرفم گوش بده، به جای خواهش و التماس، حوابشو نده، یا بشین تی وی فیلم ببین، یا بخواب، خواست کربلا هم بره، بره.بگو هر جور صلاح می دونی، فردا صبحم قرآن باز کن، آیه احسان به پدر و مادر و براش ببر، بگو من طبق دستور خدا به خانواده ام احترام می گزارم. تو هم همسرمی، توی خوبی و بدی باهاتم. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1