2777
2789
عنوان

خونه شمام انقد مو میریزه؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقفا چندشه مو توی خونه

موهاتونو هر روز شونا کنین و روزی چند بار اهسته بکشین که موهایی که قراره جدا بشن قبل از اینکه تو خونه بریزه تو دست جم شه بریزین تو سطل زباله یا ترجیحا موهاتونو ببافین

تفنگ‌های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده‌اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگ‌ها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتاب‌های زیادی می‌خواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می‌پندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !یه جمله معروف هست که میگه:"آدم رو اگه بندازی تو دریا ماهی میشه؛و اگه بندازی تو بیابون مار میشه..."آدمها عادت میکنن؛یکی به بدبختی، یکی به تنهایی...پس سعی کنید به چیزای خوب عادت کنید وگرنه خیلی چیزارو از دست میدین!
ریزش دارین؟ ن خونه من واقعا مونیست ببین هیچ وقت سرپا موهاتو شونه نکن بشین ی روسری بنداز روپات  ...

خودم اونقد نیست باز مو های بدن شوهرم خیلیه🥴

عجب جایی به داد من رسیدی...

وای من عقدم😂😂😂 بجز خونه خودمون، خونه مادرشوهرمم پر مو منه 

بنده خدا هیچی نمیگه😂

فقط خیلی اهل رسیدن به پوست و موی خودشه هر چی برای مو خودش میگیره برای منم میگیره میگه بزن مامان کچل نشی😂

اشکال نداره که اگه بدت بیاد اذیت میشی  هر ۴ ،۵روز جارو کن بابا چه وسواسی داری

۴-۵روز...

مگه میشه هر روز جارو نزد؟! خیلی کثیفه که.

گرد خاک مو خرده غذا .... مخصوصا خونه هایی که موکته کمتر به چشم میاد ولی کثیف تره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من ی برس مو که کمی کهنه شده گذاشتم آروم روی فرشا دورانی میکشم همزمان که فیلمی چیزی میبینم جمع میکنم& ...

اون شونه که تمیز نیست آخه

یه فرچه قالیشویی بگیرین مخصوص این کار

تفنگ‌های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده‌اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگ‌ها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتاب‌های زیادی می‌خواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می‌پندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !یه جمله معروف هست که میگه:"آدم رو اگه بندازی تو دریا ماهی میشه؛و اگه بندازی تو بیابون مار میشه..."آدمها عادت میکنن؛یکی به بدبختی، یکی به تنهایی...پس سعی کنید به چیزای خوب عادت کنید وگرنه خیلی چیزارو از دست میدین!
وای من عقدم😂😂😂 بجز خونه خودمون، خونه مادرشوهرمم پر مو منه  بنده خدا هیچی نمیگه😂 فقط خیلی ...

وای من موهام چسبیده بود ب ریش شوهرم صبح رفته بود سرکار مدیرشون گفتع دیده بودگفته بود چ خداحافظی عمیقی کردی با خانومت😂😂😂

عجب جایی به داد من رسیدی...

2790
2778
2791
2779
2792