ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
موهاتونو هر روز شونا کنین و روزی چند بار اهسته بکشین که موهایی که قراره جدا بشن قبل از اینکه تو خونه بریزه تو دست جم شه بریزین تو سطل زباله یا ترجیحا موهاتونو ببافین
تفنگهای پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شدهاند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتابهای زیادی میخواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس میپندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !یه جمله معروف هست که میگه:"آدم رو اگه بندازی تو دریا ماهی میشه؛و اگه بندازی تو بیابون مار میشه..."آدمها عادت میکنن؛یکی به بدبختی، یکی به تنهایی...پس سعی کنید به چیزای خوب عادت کنید وگرنه خیلی چیزارو از دست میدین!
من ی برس مو که کمی کهنه شده گذاشتم آروم روی فرشا دورانی میکشم همزمان که فیلمی چیزی میبینم جمع میکنم& ...
اون شونه که تمیز نیست آخه
یه فرچه قالیشویی بگیرین مخصوص این کار
تفنگهای پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شدهاند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتابهای زیادی میخواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس میپندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !یه جمله معروف هست که میگه:"آدم رو اگه بندازی تو دریا ماهی میشه؛و اگه بندازی تو بیابون مار میشه..."آدمها عادت میکنن؛یکی به بدبختی، یکی به تنهایی...پس سعی کنید به چیزای خوب عادت کنید وگرنه خیلی چیزارو از دست میدین!