2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 42 پست

۱۹ سالمه عقدم ولی بازم خاستگار دارم😶

ادرس بده میفرستمشون اونوری

من ک دیگ نیاز ندارم😂

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور خانواده ای داری؟ من 20 سالمه تا الان 5/6تایی بوده

اوکیه واسه این نیست 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
میبینن به خودت زیاد میرسی میترسن بهت پیشنهاد بدن رد کنی با خودشون میگن این که دیگه ما رو نمیگیره😂

ن در اون حد 😂

خب معمولی و تمیز هستم 

شلخته نیستم خب😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
باید یکی معرفی کنه یا خودت دست به کار بشی

چطوری خودم دست به کار بشم به کسی سپردن تاثیر نداره 

من ۲۸سالمه تاحالا نداشتم بیخیال

امیدوارم یه بخت خوب نصیبت بشه💖

لابد خدا مارو کامل آفریده 😬😂

آخی حتما😂

چطوری خودم دست به کار بشم به کسی سپردن تاثیر نداره 

منظورم دوست شدن با یه فرد ایده آل بود . یا تو چشم باش مهمونی برو کلاس های مختلف مختلط برو کلا باید تو دید باشی که خواستگار بیاد آخرین راهش هم اینکه به این خانوم های مسجدی که جوونارو به هم معرفی میکنن بسپاری 

ن در اون حد 😂 خب معمولی و تمیز هستم  شلخته نیستم خب😂

من ی زن عمو دارم اومدواسه دخترش خواستگاریم منم خر ذوق شدم و کلی به خودم قیافه گرفتم آخرش فهمیدم واسه کل پسرای فامیل رفته خواستگاری همه گفتن نمیخوایم الان افسرده شدم 😂😂😂

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی...