2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ۲۵۰۰ موهای کوتاه کمه؟

نه. نرخشهمون حدوداس. میگم بعضیا مواد خوب استفاده نمیکنن برا همون ارزون میگیرن. یا اثر نداره یا موهارو داغون میکنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
برو ی جای خوب چ فایده بری ی جای ارزون پس فردا موهات خراب شه

گرون که میگم یعنی خیلی گرون مثلا حدود ۳ سال پسش که۱ تومن میگرفتن زن داداش من۵ تومن داد الان فک کنم موی کوتاهو باید۵ تومن بدم

اول از جایی که میری مطمئن باش 

نمونه کاراشو ببین اگه میتونی از کسایی که پیشش کار انجام دادن بپرس که راضی هستن ؟

کراتین کار خیلی مهمه که مواد رو از ریشه فاصله بده 

راجب ریزش مو هم چون باید شامپو بدون سولفات استفاده کرد کف سر چربیش بیش از اندازه میشه و چربی بیش از اندازه پیازچه مورو سست میکنه و باعث ریزش میشه 

من دوهفته س انجام دادم  دوستام که پیش کراتبن کارم  کراتین کرده بودن پرسیدم که راضی هستن ریزش اینا ندارید گفتن نه اصلا 

کراتین کارمم گف هر دو هفته یه بار فقط کف سر با شامپو معمولی جز شامپو صحت استفاده کن که چربی هارو از بین ببره 

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
اول از جایی که میری مطمئن باش  نمونه کاراشو ببین اگه میتونی از کسایی که پیشش کار انجام دادن بپ ...

مرسی عزیزم فقط کف سرو یعنی اگه به ریشه بخوره کراتین خراب میشه