نفس2468 مدیر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 1199 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 17 بازدید | 24 پست سلام من دیروز دکتر بودم دکتر بهم گفت اندازه شکمم کوچیکه، و برام سونو نوشت هرجا زنگ زدم تا یکشنبه برای سونو نوبت گیرم نیومد حالا خیلی نگرانم 1396/01/22 | 09:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Arshida4223 عضویت: 1395/04/17 تعداد پست: 5491 نفس واست دعا میکنم توام واسه من دعا کن من تازه 10 هفته ام یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
نفس2468 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 1199 البته بگم خودمم ریزه نقشم ولی دکتر که این حرفو زده خیلی نگران شدم
مامان_امیر_رضا1 عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1365 ان شاالله که بحق صاحب همین روز چیزی نیست وبچه ات سالم وخوبه.الهی آمین سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
نفس2468 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 1199 ممنون مامان امیرضا،یه دنیا سپاس به خاطر دعایی که کردی برام
مامان_امیر_رضا1 عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1365 خواهش میکنم عزیزم سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
rosiRose عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 43 عزیزم نگران نباش. شکم من رو هم هفته ۳۱ گفتن کوچیکه سونو کردن و دوباره ۲ هفته بعد یک سونو ی دیگه انجام دادیم. دیدن بچه داره وزن میگیره و مشکلی نیست. بچه ام هم ریزه بود البته ۳۱۰۰ به دنیا اومد