ببین تو واتس اپ گزینه ای هست ک عکستو فقط مخاطبینت ببینن
ینی شماره هایی که طرف سیو داره می تونن ببین
اگه اینجوری باشه همه نمی تونن ببین
اگه شماره ای ک باهاش رفتی دیدی شماره ای ک طرف نداره ولی عکسش و دیدی پس عکس برای همه حتی غیر مخاطب آزاده و شما بلاک هستی
گرفتی؟