2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سخت بوده واسه ی همه سخت بود نگران نباشین چون من خودمم یکم تحقیق کردم دیدم واقعاً هوش خیلی سخت بوده باتوجه به گفته ها

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
متاسفانه پسر منم بعد یکسال زحمت شبانه روزی امتحان و خوب نداده و یه غم بزرگی تو خونمونه انگار اینهمه ...

دیروز سوالای ششم به هفتم و دیدم برگام ریخت . هر چی پسرم تو این یه سال تست زده بود رفت رو هوا . بی انصاف طراح سوال یکبار نکرده بود که یکمیش سخت و یکمیش آسون باشه . از دم سخت و خلاقانه.

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
نمیدونم منم منتظرم بیاد تا الان فقط دفترچه ها اومده

عه کجا گذاشتن من برم ببینم چیزی بلدم حل کنم یا نه😅

تحلیلی هارو هر سال سخت میکنن

از سالهای قبل اینجوری نبوده امسال تیپ ها متفاوت بوده کلا خود موسسه ها هم موندن تو پاسخنامه ..شانس بچه های امسال هم تیپ ها عوض شد هم نمونه دولتی کشوری شد..کاش پسرم یکسال خودشو درگیر نمیکرد حتی شب عید یاد این میوفتم دوساعت به سال تحویل تست میزد دلم خون میشه 

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
دیروز سوالای ششم به هفتم و دیدم برگام ریخت . هر چی پسرم تو این یه سال تست زده بود رفت رو هوا . بی ان ...

آره سال مام سخت بود مخصوصا هوش ریاضی که من دو سه تا زده بودم و استرس کل وجودم و فرا گرفته بود 😑

متاسفانه پسر منم بعد یکسال زحمت شبانه روزی امتحان و خوب نداده و یه غم بزرگی تو خونمونه انگار اینهمه ...

این دقیقا عاقبت من بود تو قلمچی ترازم بالای ۶۸۰۰ بود ولی قبول نشدم میدونی چرا چون سوالاش مزخرف طرح میشه مثل کنکور نیست بخونی قبول شی این یه آزمونی که ممکنه کسی که نخونده قبول شه کسی که خونده قبول نشه مثلا خواهرم نمونه قبول شد من نه در حالی که من میخوندم اون فقط میخوابید 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
از سالهای قبل اینجوری نبوده امسال تیپ ها متفاوت بوده کلا خود موسسه ها هم موندن تو پاسخنامه ..شانس بچ ...

دیگه خودتونو آزار روحی ندید تموم شده رفته بعدش مهمه که کنکور و در پیش داریم

من خودم میدونستم پسرم قبول نشه حتما دعواش میکنم و غر میزنم . 

ولی وقتی سوالای دیروز و دیدم بهش گفتم با اینکه خیلی ناراحت میشم واسه زحمت هایی که کشیدی ولی اگه قبول نشی کاملا حق داری 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

[QUOTE=297379564]دیگه خودتونو آزار روحی ندید تموم شده رفته بعدش مهمه که کنکور و در پیش داریم[/QUOTEممنونم ان شاالله فعلا که ازین اوضاع معلومه برا این نسل شمشیر از رو بسته شده

من خودم میدونستم پسرم قبول نشه حتما دعواش میکنم و غر میزنم .  ولی وقتی سوالای دیروز و دیدم بهش ...

اره دقیقا این طفیلیا تو خونه هم بخوان ارامش نداشته باشن دیگه هیچی ..

[QUOTE=297379564]دیگه خودتونو آزار روحی ندید تموم شده رفته بعدش مهمه که کنکور و در پیش داریم[/QUOTEم ...

نه ناامید شدن خوب نیست برا کنکور بره کلاس کنکور اینا من خودمم نهمم

ضمن اینکه تو نهم پذیرش هم خیلی کمه مثلا ما که شهر بزرگیم سه تا اولویت ( سه مدرسه ) خیلی زیادش میشد ۱۵ نفر ولی همون مدارس برا ششم حدودی ۱۵۰_۱۷۵ نفر اینا میشد