2777
2789
عنوان

عکس+۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تو حرف زدم؟با اونی که زر زده بود حرف زدم ؟رو شماها ریپ زدم ؟ به شما هم هیچ ربطی نداره🤷🏻‍♀️😊

زرو ک تو زدی خلقیات خودتو ب بقیه نسبت نده این دوستمونم از تو یاد گرفته مگ ب تو ربط داشت پاچه چلغوزیه فوضول باشی

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪
من شلوار خریدم فرستادن برام  دیگ نمیدونم فیکه یا چیه  ولی شلوارمو دوس نداشتم بم نیومد&nb ...

چون من لباسی که واسه عید خودم سفارش دادمم با اینکه اعضای اون کاناله اوکی بود دقیقا دوماه طول کشید تا فرستادن برام

معلومه زیادی حرص میخوری همین که جواب نمیدم داری میسوزی 😂🤙هرچی میگی تویی و خاندان نداشتت

اخه خود ککه پندار معلومه کم اوردی تو ی بی فرهنگ بیشعوری ک شعور قوم کرد رو بردی زیر سوال تا بیشتر ابروشونو نبردی ببند گالتو تا یچی بت نگفتم ک تا فیها خالدونت بسوزه گوه خاندانم تو دهنت

اخه خود ککه پندار معلومه کم اوردی تو ی بی فرهنگ بیشعوری ک شعور قوم کرد رو بردی زیر سوال تا بیشتر ابر ...

برو آب و بریز اونجات که سوخته از این بیشتر شعور خونوادگی تو نشون ندادی 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

برو آب و بریز اونجات که سوخته از این بیشتر شعور خونوادگی تو نشون ندادی  @نی_نی_یار_پنج   ...

برو بابا معلوم الحال😂معلومه کی سوخته معلوم نیست کی قهوه ایت کرده اینجور مث سگ هار تو سایت ولو شدی پاچه میگیری تو ام شعور کردا رو نشون دادی دیگ ذهنیت خیلیارو نسبت ب کردا تغییر دادی 

اینو بکن اویزه گوشت #‍نخود_آش_نباشیم

برو بابا معلوم الحال😂معلومه کی سوخته معلوم نیست کی قهوه ایت کرده اینجور مث سگ هار تو سایت ولو شدی پ ...

نه خونوادت نه خودت شعور نداشتن و نداری که اینجوری تحویل جامعه دادن تورو 

کورد باشم یانه صدشرفم رو توه

تویی کوردا چیکارت کردن که همش کورد کورد می‌کنی سوزوندنت یا جاتو تنگ کردن 

واسه تو و امثال تو لازم نیس خودمونو نشون بدیم 

ما ثابت شده ایم واسه تموم جهان هی تو بیا و گوه بخور 

از کلاس اول تا الان یه جمله رو یادت دادن آخی برو یکم شعور یادت بدن به جا این یه جمله

چون من لباسی که واسه عید خودم سفارش دادمم با اینکه اعضای اون کاناله اوکی بود دقیقا دوماه طول کشید تا ...

ربطی به اعضا نداره هرکسی یجوریه

کارآگاهان محترمه کاربری دست دو نفره💯🙄
2790
2778
2791
2779
2792