2777
2789
دارو

با چه دارویی؟

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اترین . ارتین 

ادرینا .ادرین 

اروشا . ارشیا 

اریانا . اریا  اریان ارین

ایسان  .ارسام 

پرنیا. بردیا

تارا. تاها

دریا .دارا

مانلی . مانی

هانا. هیوا

رها. رُهام

🙃

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔

من چند تا اسم دختر و پسر میگم حالا ببینید از بین شون کدوما رو دوست دارید

دختر: ارغوان ، دیانا ، آیدا ، آوین ، مهرگان ، مانلی ، پناه ، مهرسانا ‌‌، بارانا.

پسر : پندار ، پوریا ، آیدین ، کیهان ، فردین ، مانی ، کارن ، سام ، آریا ، باربد ، رامتین ، رامین ، مهراد ، سروش ، سینا ، نیکان ، بامداد ، پَرشان ، مهرسام ، کیسان ، کیاشا ‌، دیاکو ، دارا.

آیدین و آیدا هم سته.

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
لتروزل البته ارثی هم داریم

خدا براتون حفظ شون کنه برای منم دعا کنید دو قلو باردار شم

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن