2777
2789
عنوان

فن بیان یا سرزبون...بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 24 پست
الان موقتی چیکار میتونم بکنم چون شرایطشون فوق العادس

منم بی زبون بودم چون مادرم میزد تو سرمون ولی یبار رفتم ثبت احوال ی فرم میخواستم ب ی اقای جلویی گفتم میشه ی فرمم برامن بگیرید گفت مگه خودت زبون نداری؟ اونجا اون حرفش تحقیرم کرد جلو همه ولی باعث شد بر علیه خودم کودتا کنم الان ۶ متر زبون دارم ولی بی ادب نیستم در کمال احترام حرفمو میزنم حقمو پیگیرم شماهم با این فرمون بخوای بری جلو همه سوارت میشن نه بخاطر خواستگارت بخاطر خودت یکم متحول شو

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بی زبون بودم چون مادرم میزد تو سرمون ولی یبار رفتم ثبت احوال ی فرم میخواستم ب ی اقای جلویی گفتم ...

من مامانم نمیزد تو سرم 

ولی وقتی یه حرفی میزدم تو جمع با اخم نگاه میکرد از ۴ سالگی به بعد رفتارم تغییر کرد

از نصیحتت ممنونم  منم اینجوریم🙃

فداتشم

یادت نره یکی استقلال مالی یپی سرزبون باعث بردت میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من مامانم نمیزد تو سرم  ولی وقتی یه حرفی میزدم تو جمع با اخم نگاه میکرد از ۴ سالگی به بعد رفتا ...

همون اخمش شخصیتت رو نابود کرده میفهمم کاملا درکت میکنم بخاطر همین رفتار مادرم من با پسرم جوری رفتار کردم ک الان دوسالشه میره تو جمع انگار صدساله میشناستشون نه میترسه نه خجالت میکشه

اشکال ن اره گلم مطالب روانشناسی زیاد بخون انشالله حل میشه

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین