2777
2789
عنوان

سلام بی بی چک مثبت لطفا بیایین❤️❤️🥰🥰😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 63 پست
انشالله هر چی که به صلاحتون باشه همون بشه بچه سالم باشه و قدمش خیر باشه ❤️

مرسی گلم❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم اره چرا ک نشه ب حق امام زمان همین ماه دلت شاد بشه وبیای بگی مثبت شد قشنگم توکلت بخدا باشه🤲 ...

الااااااهی امین ممنون مهربون به نیت خودت ونی نی تودلیتون هدیه به امام عصروزمان

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل الفرجهم 

االلهم صل علی محمدوال محمدوعجل الفرجهم 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل الفرجهم 

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
واییی یاد خودم افتادم که از ذوق مثبت شدن نمیدونستم چکار کنم  مبارکت باشه صحیح و سالم بدنیا بیا ...

مرسی قشنگم خدا حفظش کنه برات عزیزم❤️❤️😍😍😄😄

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
الااااااهی امین ممنون مهربون به نیت خودت ونی نی تودلیتون هدیه به امام عصروزمان اللهم صل علی محمدوال ...

ممنونم مهربون بانو منم ب نیت تو دعای فرج میخونم تو روز جمعه بحق امام زمان بزودی بیای بگی میدونی منم باردار شدم و مثبت شد🤲🤲❤️😍

ممنونم مهربون بانو منم ب نیت تو دعای فرج میخونم تو روز جمعه بحق امام زمان بزودی بیای بگی میدونی منم ...

لطف میکنی عزیزم یه دنیااااممنون. ان شالله ان شاللههههه

❤❤❤

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
لطف میکنی عزیزم یه دنیااااممنون. ان شالله ان شاللههههه ❤❤❤

❤️❤️❤️🥰🥰

عزیزززم مررررسی منم سه تا صلوات میفرسم براات انشالله سالم بغل بگیریش مرسی فداتشم

قربونت عزیزم❤️

الهی خدا یه پسر سالم تپل صالح عاقبت بخیر بهت بده و دل همه تون شاد بشه برای ما منتظرا همیشه دعا کن&nb ...

قربونت عزیزم.‌حتما انشالله دامن همع منتظرا بزود زود سبز بشه بحق امام زمان الهی امین🤲🤲❤️

ممنون گلم مامانم ۵تا دختر اورد خیلی دلش میخواد بچه ی من پسر بشه ودلشون شاد بشع شوهرم و دخترم هم دلشو ... : /discussion/topic/11390671/%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85-%d8%a8%db%8c-%d8%a8%db%8c-%da%86%da%a9-%d9%85%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c%d9%86?postId=297335904

ولی اگه دختر شه دل خودت شادتر میشه ، چون رفیق و همراه هم میشن ،

اما چه پسر چه دختر ، هرکدوم که شد ، قدرش رو بدونید و خصوصا اگر دختر شد هیچ وقت به روش نیارین که دوس داشتین پسر باشه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ولی اگه دختر شه دل خودت شادتر میشه ، چون رفیق و همراه هم میشن ، اما چه پسر چه دختر ، هرکدوم که شد ، ...

ن عزیزم نعمت خدارو‌ک ادم ناشکری نمیکنه اول سالم باشه انشالله هرچ صلاحه همون میشه🤲🤲🤲❤️

ن عزیزم نعمت خدارو‌ک ادم ناشکری نمیکنه اول سالم باشه انشالله هرچ صلاحه همون میشه🤲🤲🤲❤️

ان شاالله   

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره