2777
2789
عنوان

تازه زنگ زدم ۱۱۰ ،خیلی حس نابی بود😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دفعه یه مرد دنبال یه زنه کرده بود بکشتش رفتن از کوچمون بیرون منم تو تراس بودم زنگ زدم پلیس گفتم یهو دیدم زیر تراس وایستادن زنگم زدن گفتن کجان گفتم چمیدونم دوییدن رفتن بنده خدا ها رفتن ولی فکر کنم فکر کردن ایسگا کردم

حالا ببین دهقان فداکار چه حالی داشته

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

یه بار تو کوچه ما بعده عروسی یه دعوایی بود بیا و ببین ماشیمو دنده عقب میداد محکم میکوبید به ماشین طرف یکم بعدم رفت دوستاشو اورد هر کدوم دستش یه چماق عروس طفلک داشت تو خونه گریه میکرد. زنگ زدیم پلیس ولی نیومد

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

منم یکبار خونه خالم بودم تو کوچشون دعوا شد اسلحه کشیدن روی هم زنگ زدم 110 آدرس دادم و مشخصات گفت عه اینا اشتراک دارن اینجا ما دائم میایم😐😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دستت درد نکنه من واقعا تا صبح خوابم نمیبرد 😂 بت من♥️

همه چی بخاطر تو بود راحت بگیر بخواب 💪😂

اگر به عضویت در گروه شکرگزاری علاقه مندید درخواست دوستی بدید تا لینک رو برات بفرستم🌱

استارتر افرین ب شعورت انقدر خوشم میاد از ادمای که از کنار این مسائل بی تفاوت نمیگذرن  شاید ی ...

فدات عزیزم ،مدیونی فک کنی فقط بخاطر ۱۱۰ و اون حس ناب زنگیدم😂💔

اگر به عضویت در گروه شکرگزاری علاقه مندید درخواست دوستی بدید تا لینک رو برات بفرستم🌱

همه چی بخاطر تو بود راحت بگیر بخواب 💪😂

ای جان 🤣😂

امشب خنده به لبم آوردی

خدا بهت شادی بده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

دیشب از ساختمون بغلی ما چقدر زنو شوهر دعوا کردن چقدرررر اخه 

وحشیانه زنه جیغ میکشید مرده عربده میزد دلم سوت برا بچه هاش صدای گریشون هنوز تو گوشمه بد ترسیده  بودن

دام کباب شد براشون یساعت ساکت شدن دوباااره

آخرش یکی زنگ زده بود اومدن نمی‌دونم چیشد 

در کل ترسوام گفتم نکنه زنگ بزنم بدتر شه

مثلا من باعث شم پاشون ب کلانتری باز شه بعد طلاق و اینچیزا

هم ناراحتم هم عذاب وجدان هم ترس

چی میشه کرد آدم باید عاقل باشه خودش پیش بچه اینجوری نکنه حداقل

یه بار تو کوچه ما بعده عروسی یه دعوایی بود بیا و ببین ماشیمو دنده عقب میداد محکم میکوبید به ماشین طر ...

وا:/

مگ میشه پلیس نیاد؟

2790
2778
2791
2779
2792