2777
2789
نه عزیزم اینجا نیست حداقل باید صد باشه با ماهی ۴ شهرستان ولی انصاف ندارن خونه به قیمت تهران اجاره می ...

شهر ماپیدا میشه ۴۰یا ۵۰ تومن رهن واز ۵ تومن به بالا اجاره.....وافعا خدا خودش دل صاحب خونه هارو به رحم بیاره خیلی فشار میاد به ماها تو این گرونی

کوووو کجا پایین اومده من هر روز تو دیوار نگاه میکنم تو فامیلا هم دارم میبینم خودمونم کم مونده به تمد ...

از بعضی از نی نی سایتی های متصل باید پرسید تا طلا دو زار اومد پایین اومدن و شروع کردن به بافتن چرندیات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر ماپیدا میشه ۴۰یا ۵۰ تومن رهن واز ۵ تومن به بالا اجاره.....وافعا خدا خودش دل صاحب خونه هارو به رح ...

بعداز ظهری یه حانم اینجا میگفت صاحب خونه میخواد وسیله هام بریزه بیرون بخاطر ۱۵ میلیون که ندارم بزارم رو پول پیش دنیا برا جاری من هست دیشب بهش گفتم خونه تون چند روز دیگه تموم میشه تمدید میکنید میخندید میگفت نمیدونم گفتم نگفته چقدر باید بدین گفتن نه خبر ندارم خودش درگیر این چیزا نمیکنه که حرص بخوره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بعداز ظهری یه حانم اینجا میگفت صاحب خونه میخواد وسیله هام بریزه بیرون بخاطر ۱۵ میلیون که ندارم بزارم ...

الهی خدا خودش کمکش کنه😭😭خوش به حال جاریم شوهر من اونقد بیخیاله همش خودم حرص میخورم هی میگم کم مونده به وقتمون بپرس ببین چقد قراره اضافه کنه ببینیم میتونیم بدیم یانه اگه نشد دنبال خونه باشیم امروز فردا میکنه اصلا پیگیری نمیکنه منم موندم تو فکر

الهی خدا خودش کمکش کنه😭😭خوش به حال جاریم شوهر من اونقد بیخیاله همش خودم حرص میخورم هی میگم کم موند ...

نه این اصلا خودش درگیر مسائل مالی نمیکنه میگه وظیفه اش به من چه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اگر فقط در شهر پردیس و یا اطراف آن به دنبال ملک برای خریدو فروش / رهن و اجاره / سرمایه گذاری هستید، اپلیکیشن ایران ملک را از کافه بازار و یا سایت شرکت ایران ملک به نشانی https://irmelk.com/ دانلود و نصب نمایید.

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com