2777
2789

خیلی نگرانم دخترم دوماهشه

دو روز بود فقط گریه میکرد و بالا میاورد دیروز بردم دکتر گفت رفلاکس داره

شیر خشک ببلاک arداد و قطره پدی لاکت و شربت 

دیشب هم اصلا نخوابید درست و حسابی 

ای صبح ساعت ۱۱ خوابیده که خوابیده هر دوساعت یه بار شیر میدم میخوره دوباره میخوابه اصلا بیدار نمیشه شیرشم بیشتر چشم بسته میخوره

خیلی نگرانم آیا طبیعیه؟

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

ببین کدوم شهری؟ من پسرم ریفلاکس شدید داشت مدیون دکتر هژیر جواهرزادم اهوازه....ی دارو دست ساز واسش درست کرد روزی ده قطره بهش میدادم گفت ۴ ماهش شد قطع میشه ریفلاکسش و همونم شد من پسرم خیلی شدید بود یعنی  حدی بالا می‌اورد ک‌تشک ریفلاکسی و شیشه شیر مخصوص و اخرشم ب حدی بالا می‌اورد میبردمش بیمارستان کمک نفس میزدنو بینی خالی میکردن از شدت استفراغ راه تنفسش میگرفت  ولی مدیونشم هرجا که هست خدا پشت و پناهش ک سلامتی بچمو مدیونشم 

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کدوم شهری؟ من پسرم ریفلاکس شدید داشت مدیون دکتر هژیر جواهرزادم اهوازه....ی دارو دست ساز واسش در ...

اهواز نیستم 

نگرانم چرا اینقدر. میخوابه

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
پسرم اینجور بود دکتر گفت شصت پاشو فشار بده بیدارش کن تا چشاشوباز کنه گفت حتی گریه کردم اینکارو کن ک ...

نگفت بخاطر چیه آخه خیلی نگرانم 

چرا باید اینقدر بخوابه

نگفت بخاطر چیه آخه خیلی نگرانم  چرا باید اینقدر بخوابه

بخدا یادم نیست دقیقا ولی میتونی ازش مشاوره بگیره به مطبش زنگ بزنی امریکا درس خونده خیلی وارده گفت دارویی ک‌واسه پسرم درست کرد چون ما تحریم هستیم توی ایران نیست اولش ترسیدم ک‌داروی دست ساز بهش بدم ولی دقیقا ۴ ماهش ک تمام شد دیگه بالا نمی اورد

۹۹درصدبچه ها اوایل ریفلاکس دارن بعد خوب میشه نگران نباش

اره ولی مادر روانی میشه من ک یادم میاد دیوونه میشم خیلی دوران بدی داشتم

بخدا یادم نیست دقیقا ولی میتونی ازش مشاوره بگیره به مطبش زنگ بزنی امریکا درس خونده خیلی وارده گفت دا ...

دیگه استفراغ نمیکنه دخترم فقط از صبح خوابیده

دیگه استفراغ نمیکنه دخترم فقط از صبح خوابیده

ببرش بیمارستان مگه میشه بچه اصلا بیدار نشه ببرش ازمایش بده ببرش توروخدا میگی از صبح خوابه ادم دلشوره میگیره

فک کن من دوقلو داشتم با این شرایط😑واقعا هذیان میگفتیم ازبی خوابی

وای  خیلی سخته من وقتی پسرم ب دنیا اومد فهمیدم رودش پیچ خوردگی داره عملش کردن خوب شد بعد ۱۸ روز ک از بدو تولد بستری بود مرخص شر ریفلاکس شدید گرفت ک نمیتونستم بخوابم و هنوز یادم میاد فقط میگم دکتر هژیر جواهرزاده هرجا هستی خدا پشت و پناهت و دست ب خاکستر میزنی طلا بشه برات واقعا معجزه کرد برام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز