2777
2789
عنوان

به خدا همه صاحب خونه ها هم بدنیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست
حالا به اونجا برسه همه میگن چه صاحب خونه بی وجدانی داشته

به این نتیجه رسیدم که خونه خالی بمونه بهتر از اینه که آدم بده به مستاجر

ما خونمون رو دادیم به مستاجر خیلی ببخشید کثافت زده بود وسط خونه دسته گل و تمیز مون 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته منظورم این نیست که شما اذیشتون کردین،بلکه فشار مالی و اجاره های بالا و خونه پیدا نکردن باعثش ه ...

از اونطرفم هزینه املاکی و اسباب کشی واقعا سخته 

حالا بماند اعصاب خورد کنی های کارتن باز کن کارتن ببند ، بچین وووووو

نه عزیزم میخوایم تمیزش کنیم بفروشیم بدهیامونو بدیم تا خرخره زیر قسط و قرضیم

حالا اگر آدمای بدی نیستن یه کم فرصت بدین بهشون ، با آرامش بگین که قرض دارین باید بفروشین ، خدا هم کمکتون میکنه عزیزم

از اونطرفم هزینه املاکی و اسباب کشی واقعا سخته  حالا بماند اعصاب خورد کنی های کارتن باز کن کار ...

آره درست میگی همه اینا رو میدونم میگم که من خودمم مستاجرم ولی ما از مستاجرمونم گرفتارتریم

ریپ نزن نمیخونم 😑
حالا اگر آدمای بدی نیستن یه کم فرصت بدین بهشون ، با آرامش بگین که قرض دارین باید بفروشین ، خدا هم کم ...

آخه با همون ودیعه براش خونه پیدا کردیم یه مقدار خیلی کمی فقط باید هرماه اجاره بده ، آقاهه یه مقدارم نرمال نیست، معتاده و زنشم طلاق گرفته رفته، انقدم خونه رو کثیف نگه داشته و خونه بو گرفته هرچی مشتری بردیم هیشکی پسند نکرد، اعصابم خیلی خورده، پول پیشش رو هم قرض کردیم بهش بدیم 

ریپ نزن نمیخونم 😑