2777
2789
عنوان

زیبا نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 31 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باز حداقل ب ت گفتن ناز

ب من نازم نگفتن😂

ولی خیلی بده چون مثلا همسرم بهم میگه خوشگلم فک میکنم داره بهم تیکه میندازه چون از هیج کس نشنیدم درباره قیافم چیزی بگه نه حرف خوب نه حرف بد

ولی منم خوشگل نیستم واقعا🥲

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

منم نازم 😁 زندگیم از خیلی از خوشگلا بهتر و با کسی که عاشقشم دارم زندگی میکنم  تازه اخلاقم ندار ...

ادمای خوشگل تو همون نگاه اول جذبش میشن

تو ازدواج خیلی تاثیر داره 

هر چند واسشون اخلاق مهم باشه چهره نپسندن نمیگیرن

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
الان تو به چشم خیلیا خوشگل میای اما بعضیا نه  من ندیده میگم دختر خوشگلی هستی

ممنون عزیزم

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
چرا

ناز و خوشگل دوتاش یکیه بفکر اینی که تو اون جمله اش نگفته خوشگل گفت ناز اینجوری داغون میشی

برام مهم نیست درباره من چه فکری میکنید... مثه خیلیا دروغ نمیگم که محبوب دلها بشم رکم و حرفمو واضح میزنم  
ناز و خوشگل دوتاش یکیه بفکر اینی که تو اون جمله اش نگفته خوشگل گفت ناز اینجوری داغون میشی

تو تاپیکم قبلیم ناز بیشتر معصومیت چهره اینا معنی کردن

بعدشم وقتی بخوان طرف ناراحت نشه اینو میگن

تو تاپیکم قبلیم ناز بیشتر معصومیت چهره اینا معنی کردن بعدشم وقتی بخوان طرف ناراحت نشه اینو میگن

عکستو بذار ببینم منم میذارم الان کسی تو تاپیکت نیست 

برام مهم نیست درباره من چه فکری میکنید... مثه خیلیا دروغ نمیگم که محبوب دلها بشم رکم و حرفمو واضح میزنم  
داننوووناینم با آرایش همش آرایش https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۲۷_۲۱۳۲۳۴_0n2l.jpg

خوشگلی مخصوصا چشات

عکستو بذار ببینم منم میذارم الان کسی تو تاپیکت نیست  

دیر گذاشتم دیدی؟