2789
عنوان

اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 43 پست
ببین شرایط مالیش خوب که نیس الکی که نگم ولی مشخصه کاریه دیگه، الان من خیلی چیزا دلم میخواد ولی خب شو ...

اینو متوجه نشدم

عصبانیش کن، از سر کار بکشدبیرون، غذا بخور حتما 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو متوجه نشدم عصبانیش کن، از سر کار بکشدبیرون، غذا بخور حتما 

ببین عصبانی بکنش نوع برخودشو ببین، مثلا شوهر من سریع عصبی میشه سریعم کوتاه میاد.... من اون اوایل انقد میترسیدم😬

از سرکار بگو بیاد ببینیش... حالا به یه بهانه ای... ببین سر و وضعش چطوره ادم تمیزیه یا نه.... اگه حساس باشی واقعا خیلی مهمه. برای من مهم بود و خداروشکر که همونطوره

غذا بخور چون غذا خوردن خیلیا میتونه برای ادم عذاب و تو مخی باشه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ببین عصبانی بکنش نوع برخودشو ببین، مثلا شوهر من سریع عصبی میشه سریعم کوتاه میاد.... من اون اوایل انق ...

حقیقت اهل اومدن بیرون نیست میگه شما با مادرت بیا خرج آنچنانی هم نمیکنه میگه برای خانم غریبه خریج نمیکنم بعد ازدواج هرچی بخابی فراهم میکنم

ببین عصبانی بکنش نوع برخودشو ببین، مثلا شوهر من سریع عصبی میشه سریعم کوتاه میاد.... من اون اوایل انق ...

تیپ جینگول پینگول نمیزنه ولی شیک و سرسنگینه. خب قطعا بدش میاد اگر بی دلیل عصبانیش کنم و فکر میکنه الکی گیر میدم

تیپ جینگول پینگول نمیزنه ولی شیک و سرسنگینه. خب قطعا بدش میاد اگر بی دلیل عصبانیش کنم و فکر میکنه ال ...

میتونی بعدش گیر بدی، منم میگم تیپ دلخواهت... نمیدونم خودت میدونی

حقیقت اهل اومدن بیرون نیست میگه شما با مادرت بیا خرج آنچنانی هم نمیکنه میگه برای خانم غریبه خریج نمی ...

بعضی چیزا خیلی مهمه. شاید این خود نشان دهنده ی خسیسی باشه