2777
2789
منم پشمالو بودم🤣 ولی لیزر رفتم الان مورچه رو بدنم سر میخوره 🤣 چرت میگن بیشتر میشه

از شروع لیزر تا اتمام جلسات 

چند مدت طول کشید 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از شروع لیزر تا اتمام جلسات  چند مدت طول کشید

بهم گفت ماه دیگه بیا و بعد برو تو شارژ فک‌کنم ماه دیگه بشه جلسه هفتم، کلا نیم ساعت طول می‌کشه هر جلسه

اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.  
بهم گفت ماه دیگه بیا و بعد برو تو شارژ فک‌کنم ماه دیگه بشه جلسه هفتم، کلا نیم ساعت طول می‌کشه هر جلس ... : /discussion/topic/11385754/%d9%be%d8%b4%d9%85%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%a7%d9%85?postId=297229142

ممنونم عزیزم 

بعد هر جلسه هزینه اش چقدر میشه ؟

هر ماه باید بری ؟

می خواستم منم برم کل بدنو 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
ممنونم عزیزم  بعد هر جلسه هزینه اش چقدر میشه ؟ هر ماه باید بری ؟ می خواستم منم برم کل بدنو&n ...

فدات❤️

من تو تخفیفاتش رفتم ۴۰۰ میگیره ازم

تا وقتیکه ۸۰ درصد موهای بدنت بریزه باید بری و بعدش میشه سه ماه یه بار و میری تو شارژ

اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.  
فدات❤️ من تو تخفیفاتش رفتم ۴۰۰ میگیره ازم تا وقتیکه ۸۰ درصد موهای بدنت بریزه باید بری و بعدش میشه ...

مچکرم 😍❤