2777
2789
عنوان

گناه بزرگیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 34 پست

گناه نابخشودنی میگن حتی قتل  ممکنه به خاطر رضایت اولیای دم بخشیده بشه .ولی خودکشی هیچ وقت بخشیده نمیشه

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودکشی بزرگترین گناه و نابخشوده ترین گناهه روح کسیکه خودکشی کنه مرتب درعذاب و سختی وبلاتکلیفیه مطمئنن دلت نمیخاد که هم این دنیات جهنم باشه هم اون دنیات جهنم دائمی باشه اینجاکه زیاد عمری نداریم مواظب باش اونجارو وسه همیشه ازدست ندی

آدمـای حسـود همیشـه خـودشون سَــم میخــورن ولــی منتظـرن بقیـه بمیــرن.. 🌹
خودکشی بزرگترین گناه و نابخشوده ترین گناهه روح کسیکه خودکشی کنه مرتب درعذاب و سختی وبلاتکلیفیه مطمئن ...

پس خدا چرا کمکم نمیکنه؟

چرا دستمو نمیگیره؟

چرا هوامو نداره؟

چرا میزاره آبروم بره؟

چرا میزاره پیش همه خورد شم؟

چرا شرمندم میکنه؟

چرا آخه چرااااا؟😫😭

من خودم خیلی وقتا فکر خودکشی بسرم میزنه ولی وقتی ادم نمیدونه بعدش چی میشه...ب احتمال خیلی زیاد اوضاع اونجا خیلی بدتره 

میفهمم این حرفا قطعا الاان برات مهم نی چون حالت بده همه همینن اینجور وقتا،،، بزار یکم اروم شی راجبش حرف بزن🥲

منم مثل توام اصلا از همه چی متنفرم دلم میخاد بمیرم وراحت شم هیچی خوشحالم نمیکنه اعصاب هیچیو ندارم حتی بچه هام البته من اصلا گناهش وعذابش برام مهم نیست الانم دارم عذاب میکشم فقط به خاطر بچه هام نمیکنم میترسم بعد من عذاب بکشن 

منمم😭😭😭خوشبحال اونایی که دلیل خودکشی نکردنشون مامانشونه من دلیل خودکشی کردنم مامانمه 😭😭😭😭😭😭 ...

مامانا چرا انقد دل میشکونن؟

مگه مادر نیس مگه من بچش نیستم؟

چرا ناامیدم میکنه؟

چرا روزای زندگیمو برام زهر مار کرد؟

من خودم خیلی وقتا فکر خودکشی بسرم میزنه ولی وقتی ادم نمیدونه بعدش چی میشه...ب احتمال خیلی زیاد اوضاع ...

آروم نمیشم هر ثانیه بیشتر از ثانیه قبل زار میزنم

😫😭😭😭😭😭😭