2777
2789
قرصاشو مصرف میکنی؟خوب میشی قرصارو مصرف کنی مطمعن باش من الان دارم قرصامو قطع میکنم

بله مصرف میکنم ولی تاثیر چندانی نزاشته خیلی سخته

ببخشید میشه بگید شما چند سالتونه و دکتر واسه وسواستون چه قرصی نوشته بود

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!
بله مصرف میکنم ولی تاثیر چندانی نزاشته خیلی سخته ببخشید میشه بگید شما چند سالتونه و دکتر واسه وسواس ...

منم اولاش تاثیری نداشت دکتر ساعت قرصامو کم کرد بهترشدم.من 22سالمع قرص ونلافاکستین الانزاپین وپاروکستین نوشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اولاش تاثیری نداشت دکتر ساعت قرصامو کم کرد بهترشدم.من 22سالمع قرص ونلافاکستین الانزاپین وپاروکست ...

برای من فلووکسامین،لیتمون،پروپرانول10.

اینجا رفتم دکتر علائمو بهش گفتم خوب توجه نمیکرد گفت برو این قرصا رو بگیر یه ماه دیگه بیا منم بهش گفتم چه ساعتی قرصا رو مصرف کنم گفت داروخانه میگه بهت.

داروخانه فقط میگه هر چند ساعت یه بار خورده بشن نمیگه که چه زمانی مصرف بشن بهتره بعد بهم هم نگفت مثلا نصف بخورم تا بدنم عادت کنه یا چی.

دکتر شما چطور بود؟

برای من فلووکسامین،لیتمون،پروپرانول10. اینجا رفتم دکتر علائمو بهش گفتم خوب توجه نمیکرد گفت برو این ...

دکتر من عااالیه قشنگ فهمید چیکارمه تشخیصش عالیه آنلاین هم ویزیت شدم تصویری صحبت کردم همون بار اول فهمیدچیکارمه قرصاشم درست داد بهم خیلی هم باحوصلس .به نظر من پیش دکتر من وقت تصویری بگیر توهم مثله من بودی تشخیصش عالیه دکتر عبدالله فرساد

دکتر من عااالیه قشنگ فهمید چیکارمه تشخیصش عالیه آنلاین هم ویزیت شدم تصویری صحبت کردم همون بار اول فه ...

دکترت خیلی معروفه معلومه کارش درسته تجربشم خیلی بالاست حیف خیلی ازم دوره تا مشهد خیلیه.

بعد یه سوال اگر تصویری باهاش حرف بزنی کیفیت تصویر خوبه تار نیست؟میتونه نسخه واسم بنویسه؟

دکترت خیلی معروفه معلومه کارش درسته تجربشم خیلی بالاست حیف خیلی ازم دوره تا مشهد خیلیه. بعد یه سوال ...

نه اصلا لازم نیست حضوری باشی من خودم مشهدم ولی اصلا حضوری ندیدمش آنلاین هربار ویزیت شدم تصویری هم کیفیتش خیلی خوبه نسخه هم آنلاین می‌نویسه میری داروخونه کدملی میدی دارو میگیری .ولی پیش این ویزیت بشی پشیمون نمیشی خاستی وقت بگیری برنامه دکتر مایکو رو نصب کن وقت بگیری ازهمون برنامه هم تصویری صحبت می‌کنی باهاش

نه اصلا لازم نیست حضوری باشی من خودم مشهدم ولی اصلا حضوری ندیدمش آنلاین هربار ویزیت شدم تصویری هم کی ...

خیلی ممنونم آبجی اگر تا هفته آینده داروهای دکترم روم اثر نکرد با ایشون هماهنگ میکنم.

راستی تصویری هم واست پرونده میسازه؟

خیلی ممنونم آبجی اگر تا هفته آینده داروهای دکترم روم اثر نکرد با ایشون هماهنگ میکنم. راستی تصویری ه ...

فدات.باشه.پرونده درست کردنشو نمی‌دونم ولی وقتی پیش یه دکتر بیشتراز دوبار میری پرونده درست میشه 

قرصاشو مصرف میکنی؟خوب میشی قرصارو مصرف کنی مطمعن باش من الان دارم قرصامو قطع میکنم

سلام خوبی 

منم مسخ شدم میخواستم ازت راهنمایی بگیرم لطفاً درخواست دوستی رو قبول کن 

و اینکه تو صد درصد خوبشدی ؟ منظورم اینه که مثل قبل میشیم یا یه کمیش تا آخر عمر میمونه ؟

سلام خوبی  منم مسخ شدم میخواستم ازت راهنمایی بگیرم لطفاً درخواست دوستی رو قبول کن  و این ...

سلام عزیزم خوبی ببین من دارم قرص مصرف میکنم الان خوبم ولی قرصمو نمیخورم یکمی با درجه کم تر از قبل اینجوری میشم گاهی اوقات .ولی الان خیلی خوبم خداروشکر قبلاً آرزوی مرگ میکردم ولی گذراست مطمعن باش

سلام عزیزم خوبی ببین من دارم قرص مصرف میکنم الان خوبم ولی قرصمو نمیخورم یکمی با درجه کم تر از قبل ای ...

ممنونم فقط ی سوال الان که دارو درمانی رو ادامه میدی صد درصد خوبی مثل بقیه عادی شدی ؟