2777
2789
منم ۱۲ روز عمل کردم بینیم خیلی ورم داره خیلی

شما موقع که بهوش اومدی چیزی گفتین؟

من خیلی میترسم یه چیزی بگم لو برم😭🤣

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

حالامن اولای مرداد عمل دارم و ابان عروسیمه چی بگم😂😂😂

اوه اوه خواهر زودتر عمل میکردی 

شانس بیاری کم ورم کنی

من افتضاح ورم دارم و ورم کردم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نترس. از اینکه سوراخای بینیت هم شکل نیستن. یه ور بینی کوچیکه اونور بزرگ و.ووووووووو خیلی چیزا ...

راسش یه ماهه عمل کردم 

ولی گاهی کیپ و گرفته میشه 

مخاط بینیم بیشتر شده کلا روح و روانمو ریخته بهم 

تجربه داری عزیزم میشه بگی

شما موقع که بهوش اومدی چیزی گفتین؟ من خیلی میترسم یه چیزی بگم لو برم😭🤣

نه من چیزی نگفتم منم میترسیدم 

آدم هوشباره اصلا 

من فقط گفتم گلوم خس خس می‌کنه پرستاره هم نمی‌فهمید چون نامفهوم بود صدام

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
شما موقع که بهوش اومدی چیزی گفتین؟ من خیلی میترسم یه چیزی بگم لو برم😭🤣

من موقعی ک ب هوش اومدم برعکس اینکه همه میگم درد نداشتیم،من ناله میکردم از درد شیاف ک گذاشتم دردم افتاد ،نه چیزی نگفتم شوهرم میگه فقط میگفتی آه درد دارم دردارم🤣🤣

من خیلی چرتو پرت گفتم

واییی میترسم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نه من چیزی نگفتم منم میترسیدم  آدم هوشباره اصلا  من فقط گفتم گلوم خس خس می‌کنه پرستاره ه ...

وای کاش منم اینجور باشم ...مرسی عزیزم

من موقعی ک ب هوش اومدم برعکس اینکه همه میگم درد نداشتیم،من ناله میکردم از درد شیاف ک گذاشتم دردم افت ...

👌🏼🤣