2789
عنوان

تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 112 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گل عکس منو گرفتن تهدید ک پخش میکنیم و منم ده تا دیگ عکس دادم گفتم اونا خوب نیستن اینارو بگیر و اینک ...

ایول بهت شیردل👏💪

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

اخه کار ب چشم اومدن و ایناش ندارم اگ پخش بشه دست بابام برسه زنده زنده میسوزونتم 

شوهر منم زنده ام نمیزاره خیلی حساسه ولی من ک میدونم کاری نکردم و خدام بسه من سپردم ب امام رضا  حضرت عباس و گفتم ت ک درد بی ابرو کشیدن کشیدی نزاره بنده ها خدام بکشن دیگ بیخیال شدم وقتی سپردم ب خدا خیالم جمع خدا ابرو بنده بی گناهشو نمیبرع خیلی عذاب وجدان داشتم ب خاطر شوهرم میدیم شوهرمو حالم بد میشد عذاب وجدان میگرفتم ولی گذر زمان حل کرد

اخه کار ب چشم اومدن و ایناش ندارم اگ پخش بشه دست بابام برسه زنده زنده میسوزونتم 

مگه مریضه آخه مگه دنبال دردسره هیچوقت این کارو نمیکنه

شوهر منم زنده ام نمیزاره خیلی حساسه ولی من ک میدونم کاری نکردم و خدام بسه من سپردم ب امام رضا   ...

منم حالا اونقد بنده خوبی نیستم ولی سعی میکنم در حد خودم نماز اینا بخونم از خدا خواستم با تینک بنده خوبی واسش نبودم ولی ابرومو بخره

از پیام ها و شمارش اسکرین بگیر بده پیگیری کنن مجازات پخش عکس انقدر سنگینه که هیچ غلطی نمیتونه بکنه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
منم حالا اونقد بنده خوبی نیستم ولی سعی میکنم در حد خودم نماز اینا بخونم از خدا خواستم با تینک بنده خ ...

میخره قربونت برم

منم حالا اونقد بنده خوبی نیستم ولی سعی میکنم در حد خودم نماز اینا بخونم از خدا خواستم با تینک بنده خ ...

میخره وقتی بسپاری دست خدا ی جور آروم میشی ک اصن یادت میره این روزارو ب حضرت عباس بگو ک درد بی آبرو کشیدن کشیدی نزار منم بکشم و نزر نمک بردار هیچ غلطی ام نمیکنه اون یارو بی ناموس

خو الان ک من بهش رو ندادم ک ازم سواری بگیره شاید بزنه ب سرش

نمیزنه یارو با طرف دشمنیم داره این کارو نمیکنه

بلاک کردم ولی دوستم رف تهدیدش کردو فلان اینا ب بابابزرگشم گف گفته شمارش فیک تو اپ ایرانیم ان میشه پو ...

پپس تمومه دیگه عزیزم 

ببین منم درد تو رو.کشیدم دقیقا توی 17 سالگی هک شدم کلی عکس دست یک ادم لاشی افتاد به بابام گفتم بابایی که بهم گفته سرتو میبرم اگه کاری کنی ولی من بیگناه بودم ازش شکایت کردم پوستشو کاه کردیم 

فقط چون بیگناه بودم بابام باهام 6 ماه صحبت نکرد دستش بهم نخورد خودم از رفتارش رفته بودم توی شک ولی تموم شد الان راحت شدم به معنی واقعی کلمه جرش دادن اونواشغال رو 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)