2821
2789
عنوان

تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 112 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رو چ حساب گفته نمیتونه پخش کنه؟ بخواد میتونه.  ولی احتمالا گوشیت هک شده.  یا عکسارو تو ...

چون پخش عکس جرم داره مگه شهر هرته

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

رو چ حساب گفته نمیتونه پخش کنه؟ بخواد میتونه.  ولی احتمالا گوشیت هک شده.  یا عکسارو تو ...

خیلی استرس دارم نمیتونم گریه کنم وگرن میزدم زیر گریه بحدا اخه من کاری نکردم از کجا اورده اگ خانوادم بفهمن‌میکشنم 

خیلی استرس دارم نمیتونم گریه کنم وگرن میزدم زیر گریه بحدا اخه من کاری نکردم از کجا اورده اگ خانوادم ...

لختیه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

عکس نود برا چی میندازید   بالاخره گوشی دست یکی میوفته گم میشه خراب میشه  یا هر چی    حداقل انداختید دیدید پاک کنید 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
چون پخش عکس جرم داره مگه شهر هرته

عزیزم دلت خوشه ها. خساب پدر من با یه کلیک رو یه لینک هک شد و ملیون ها ازش برداشته شد. رفتیم فتا گفتن پیگیر نباشید کلی شکایت داریم نمیرسیم. 

حالا روزانه این همه عکس داره پخش میشه فک کردی اونا میتونن یا میان پیگیری کنن؟

تازه گیریم طرف ی بچه نوحوون باشه ک عقلش ب قانون و اینا نرسه و یهو بزنه سرش این کارو بکنه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز