2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی ضبط کن اسکرین بگیر ببر دادگاه اینا عادت کردن از ضعف ما خانوما سو استفاده کنند

یکی از دوستاش زنگ زده بهم ک خجالت نمیکشی بعد اینهمه مدت نون و نمک خوردن رفتی شکایت 

حدس میزنم خودش گفته بزنگه

انشالله بهترینا برات رقم بخوره🌹

کاش بشه میدونی وقتی چند سال از زندگیت میشه سراشیبی مثل مار پله که همش مار نیشت میزنه و باید از اول تک وتنها شروع کنی اگه اینبار هم شکست بخورم زمین میخودم زمین‌گیر میشم نمیتونم دیگه بلند شم از جام 

یکی از دوستاش زنگ زده بهم ک خجالت نمیکشی بعد اینهمه مدت نون و نمک خوردن رفتی شکایت  حدس میزنم ...

بگو خجالت نمی کشید بعد این هم سو استفاده حقمم بخورید؟ چقدر طلب داری ازش؟

یه فیلم کمدی نگاه کنید 

یه غذای جذاب و سریع آماده کنید 

مناجات‌نامه و اشعار زیبای حافظ سعدی باباطاهر پروین و اخوان و...

یه کار هنری انجام بدید

یکم به گل و گیاه خونه رسیدگی کنید

یه موسیقی شاد گوش کنید 

یه موسیقی آرام بخش گوش کنید

یه متن ادبی بنویسید 

یه متن خاطره امروزت رو بنویس و با دوست مقابلت که بهترین و عاشق‌ترین هست و خیلی تفاهم دارید در میون بگذار حالت رو، بعد سعی کن از طرف اون جوابایی برای خودت پیدا کنی

میتونه اون بهترین خودتون باشید 

برنامه‌ها و کارای که دوست دارید براتون پیش بیاد و لوازم رسیدن به هدف رو برا خودتون تکرار کنید

کنترل عواطف، احساسات و استرس خیلی این مدت مهمه 

یکی از راه‌های کسب آرامش و قوت قلب، تلاوت و انس با قرآن و انجام به موقع واجبات هست

توسل و توکلم مفیده

نگران نباشید

صلوات بفرستید و برنامه ریزی داشته باشید ان‌شاءالله موفق میشید

کاش بشه میدونی وقتی چند سال از زندگیت میشه سراشیبی مثل مار پله که همش مار نیشت میزنه و باید از اول ت ...

شاید اونقدا ک باید الان نتونم کمکت کنم ولی هرچی میتونی برا خودت تلاش کن در آخر هم ما باز خودمون میمونیم برای خودمون 

هرروز که مغنعه سرم میکنم میرم تو راهرو های اداره برا کارا شکایت به تموم لحظه های قشنگمون فک میکنم 

پاهام سست 

دستام لرزون

هیچی دیگه برا من جبران نمیشه 

من باختم

بدم باختم

ولی تو الان راه ساختنی 

محکم بساز خودتو

بگو خجالت نمی کشید بعد این هم سو استفاده حقمم بخورید؟ چقدر طلب داری ازش؟

طلبم قلب بزرگم بود ک خورد شد ، تلاشایی بود ک زیر پاهاش له شد ، عشقم بود ک ازم گرفت ، زندگیم بود ک نابود شد 

اینا هیچ قیمتی روش نمیشه گذاشت هیچ قانونی طلب اینهمه دلشکستگی نمیده شاید شکایت کاری من فقط برا آروم کردن قلب شکستم والا اون پول بخور تو سر ش

شاید اونقدا ک باید الان نتونم کمکت کنم ولی هرچی میتونی برا خودت تلاش کن در آخر هم ما باز خودمون میمو ...

😭🥺 فقط خودمون برای خودمون میمونیم 

بازم بهت میگم نزار حقت پایمال بشه 

دعا کن برام منم برات دعا میکنم طرفت سرعقل بیاد روزهای خوبتون یادش بیاد