2777
2789
عنوان

ملاک خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من شما تک تک اعضای صورتت قشنگ باشه ولی بینی خوبی نداشته باشی اونا دیده نمیشن خیلی

ولی من خیلیا رو دیدم با اینکه خیلی بینی خوبی هم نداشتن ولی خوشگلن اجزای صورتشون به هم میاد

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
ولی من خیلیا رو دیدم با اینکه خیلی بینی خوبی هم نداشتن ولی خوشگلن اجزای صورتشون به هم میاد

خب اینکه بینی به صورتت بیاد شرطه دیگه

حتما نباید بینی عروسکی باشه که اتفاقا واسه یکی که ترکیب صورت بزرگی داره بینی قلمی زشته بنظرم

اول بینی بعد پوست صاف بعد دندون

بعدش چشم و ابرو

هرگز نَمیرد آنکه دلش زنده شد به نور...🌙

حالت بینی مهم نیست مهم اینه اون بینی روی اون چهره ببینی میاد یا نه و اجزای صورتش چطوریه به شخصه من خانومایی که صورت لاغری دارن ولی تزریق ژل لب و گونه و ... انجام میدن ابدا به دلم نمیشینن ولی خانومایی که طبیعی هستن بیشتر به دلم میشینن مثلا گونه روی صورت گرد دماغ کوتاه و نیمه گوشتی استخونی لبای گرد و غنچه ای چشم ابروی کشیده و صد البته اولویت اول برا اینا پوست صافه 

خب اینکه بینی به صورتت بیاد شرطه دیگه حتما نباید بینی عروسکی باشه که اتفاقا واسه یکی که ترکیب صورت ...

درسته مثلا خیلیا هستن بعد از عمل بینی اون نمک صورتشون از بین می‌ره

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)