2777
2789
عنوان

خانمهای چادری و بچه دار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 99 پست
من مانتویی هستم  ولی اجر و پاداش این سختی واقعا سهم شماست 👏👏👏💓🌿

عزیزم انشالله لایق باشیم بعضی وقتا به خودم غر میزنم یا انقد حرص میخورم که سر درد می‌گیرم بعد میگم اگه لیاقت نداری بزار. کنار انقدم غر نزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم اگه چادر رو دوست داشته باشه هیچ چیز نمیتونه مانع بشه که بزاره کنار  

از مجردیش چادری بود ولی نه سفت و سخت که خیلی وابسته باشه برای همین بچه بهونه خوبی بود براش که کلا سر نکنه. شوهرش اوایل غر میزد اما الان اینطوری بیشتر دوست داره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

از امام صادق (ع) نیز روایت شده است که در شگفتم از کسی که اندوه دارد چگونه به این آیه قرآن «لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» پناه نمی‌برد در حالی که خداوند در ادامه آیه فرموده است: ما دعای او را پذیرفتیم و او را از اندوه نجات دادیم و مومنان را این گونه نجات می‌بخشیم.

🙃🙃🙃🙃🙃🙃❤️

✅۱۸۱ مونده

خدایا ما بد به حق خوبات مامانمو شفا بده🥺😍🥺😍

❤️❤️

منم مثل شما هستم چادرم عربی سر میکنم همیشه خاکی چون بچم راه نمیره هنوز .

خواهرم چادر قجری سر میکنه به نظرم شیکه و برای بچه دار هاخوبه چون کمرش بسته میشه و گرفتن نمیخاد

بده باباش یا بذار تو کالسکه

من خیلی کم بیرون میرم

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
از امام صادق (ع) نیز روایت شده است که در شگفتم از کسی که اندوه دارد چگونه به این آیه قرآن « لا إِل ...

۱۱تا

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
وای خدا بهت صبر بده خیلی سخته واقعا ❤️🤦‍♀️ منم ازشون دارم خیلی قشنگن  من مدلش عربی اصیل*جده* ...

منم تازه گرفتم نمیدونم چرا انقدر گشاده و چاق نشونم  میده.جنس مال شما چیه ؟

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
منم مثل شما هستم چادرم عربی سر میکنم همیشه خاکی چون بچم راه نمیره هنوز . خواهرم چادر قجری سر میکنه ...

نمیدونم والا منم تو فکرمه قجری بگیرم نمیدونم اونو بتونم نگه دارم یا نه 😃

من از وقتی بچه دار شدم چادرمو میدم کوتاه کنه یکم کوتاه تر میگیرم که راحت نکشه رو زمین‌ .اکثرا هم جنسایی بخر که دیرتر خاکی شه. مثل ندا‌. شلوار گشادم نپوش. دیگه اخرشم سخت نگیر