2777
2789
واژینییموس ینی چی؟؟

کسایی که واژینیسیموس دارن رحم وقتی یچیزی داخلشون میره منقبض میشه و دردناک میشه

توی گوگل کامل میتونی راجبش بخونی 

اگه دکتر نری و پیگیری نکنی خوب نمیشه 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رابطه کامل داشتی تا به حال

ن اصلا نمیتونیم رابطه کامل داشته باشیم فقط شب اول ک بکارت پاره شد انگار گاو سر بریدن بعد هروقت خواستیم انجام بدیم همینکه سرش میرفت کلی خون و درد داشتم دیگ ادامه نمیدادیم

ن اصلا نمیتونیم رابطه کامل داشته باشیم فقط شب اول ک بکارت پاره شد انگار گاو سر بریدن بعد هروقت خواست ...

میتونی درخاست بدی تا کامل بهت بگم 

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
درخواست دادم عزیزم

گلم لطفا ب سوالام جواب بده

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

یه کانال با کلـــی ترفنــدای خونه داری و آشپزی با چاشنی طنز♥️🤣

عکس و فیلم غذاهام با دســتور پخت🌈🙂

شوکت بهت ماسکای خونگی یاد میده تا جوونتر بشی جلو خانواده شوهر😅

نوستالوژی  طنز  سرگرمی

عکس های ارسالیتون و سوال های شما📸❓

همراه منـــو بچه هام شو از اومدنت  پشیـــمون نمیشی🪴

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن🌺

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

2790
2778
2791