2777
2789

چطوری درست کردی دستور پختو بگو

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من یکی ک پشت دستمو داغ میکنم با دستور های خانومای نی نی سایت دسر درست کنم 😒

سه روز درست کردم خراب شده طرف نتوانسته بگه هم بزن تا سفت بشه گفت هم بزن تا ب نقطه جوش برسه 😒 حیف موادم حیف ۴ لیوان شیرم و بقیع چیزا 😒

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چطوری درست کردی دستور پختو بگو

۳ تا بستنی لیوانی با ۳قاشق غذاخوری خامه گذاشتم بن ماری شد 

بعد ۴ قاشق ژلاتینم با نصف لیوان آب سرد گذاشتم اونم بن ماری شه 

۳ لیوان شیرو با نصف لیوان شکر و سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ریختم تو یه قابلمه بعد گذاشتم سر گاز با حرارت کم شکر حل شه بعد زعفرون حالا ب میزان لازم و اضافه کردم بهش سه قاشق غذاخوری گلاب زدم بعد اون خامه بستنی ک اول بن ماری کرده بودم رو بخار کتری اونم اضافه کردم سرش 

بعد یکم گذاشتم ب غلظت برسه زیرشو خاموش کردم ژلاتینو بهش اضافه کردم یکم خنک شد قالب و چرب کردم ریختم داخل قالب یه شب تا صبح بمونه تو یخچال اوکیه

ظاهرش ک خوب نیس

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

۳ تا بستنی لیوانی با ۳قاشق غذاخوری خامه گذاشتم بن ماری شد  بعد ۴ قاشق ژلاتینم با نصف لیوان آب ...

برای کاور مخملی شم از قالب درآوردین یک چهارم بيسکوئيت پتی پور ساده رو پودر کنید بعد روش الک کنید 

بستنی هم وانیلی باشه

والا من یکی ک پشت دستمو داغ میکنم با دستور های خانومای نی نی سایت دسر درست کنم 😒 سه روز درست کردم ...

راست میگین میتونید داخل اینستاگرام بزنید هشتگ ماقوت بستنی کلی آموزش براتون میاره از رو فیلم ببینید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792