2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 37 پست
نمی‌دونم برج نداریم  شوهرم ۱۲ میاد خونه  چی درست کنم بنظرتون نونی باشه ؟

کتلت. کوکو. گوجه بادمجون. کشک بادمجون. ابگوشت. عدسی. ماکارونی. میرزاقاسمی. املت. سوسیس بندری. الویه. سالاد ماکارونی. 

دیگه زن مهرداد نیستم💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبحالتون من هیچی خوشبحالتون شام دارید😭😭😭

چرا

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
به به عجب قورمه سبزی.با مرغ درست کردین؟

بله گلم 

گوشت تکه ای نداشتم 

من با همه چی قورمه درست میکنم با مرغ گوشت قلقلی گوشت گوسفند گوساله

تعریف نباشه همشونم خوشمزه میشن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

شوهرم معتاده تاپیکاموبخون دل بچع هام لک زده برای برنج   : /discussion/topic/11379267/%d8%b4%d8%a7%d9%85-%da%86%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%af?postId=297097703

خدا کمکت کنه 

اقوام ما هم شوهرش معتاد بود 

دوتا پسرم مثل شما داره 

پسراش بزرگ شدن 

همه چیو جبران کردن واسه مادرشون 

ان شالله واسه شما هم جبران بشه

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
شوهرم معتاده تاپیکاموبخون دل بچع هام لک زده برای برنج 

شماهم تاپیک اخر منو بخون. مادر منم شرایطش مثل شما بود.اون کار کرد و زحمت کشید. اما من به عنوان یه دختر که الان 32 سالمه از جفتشون بخصوص مادرم خیلی ناراحتم و بدم میاد ازشون. با بچه هات گدایی کنی اما نجاتشون بدی خیلی بهتره تا روانیشون کنی اینجوری بچه هات ازت متنفر میشن . البته اگه حقیقت رو میگی. درضمن بسته اینترنتی هم نخر بجاش برای بچه هات دوتا نون بخر. 

دیگه زن مهرداد نیستم💔
با مرغ خوشمزه میشه؟

آره