عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3010 عنوان امروز رفتم فارابی گفتن قرنیه ات نازکه، نمیشه عمل کنی | مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 38 پست سلام چشمام ۵ و ۴ درجه ضعیفهدیدم ۶/۱۰ و ۷/۱۰ میشه حتی با عمل باز من راضیم بودمتا دید گفت قرنیه ات نازکهبدرد فمتو نمیخوریباید عمل لنز دائمی انجام بدیولی هزینه اش خیلی بالا بود خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست 1402/03/31 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3010 بیمه تکمیلی نداری ؟ شامل بیمه تکمیلی نمیشنو ندارم خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3010 منم سال ۹۱ لنز گذاشتم پیش دکتر سید جواد هاشمیان مطبشون هم تو پاسدارن هست بزنی گوگل میا ... عزیزم ممنون از اطلاعاتت من با کلینیک نگاه تماس میگرفتمگفتن برای خود عمل ۱۰ تا ۱۲ میلیون پول میگیرماما برای لنز دکتر نوع و جا رو بهت معرفی میکنهخودت میری لنز رو میخریهر جام تحقیق کردم قیمت لنز هارو نتونستم پیدا کنمچون چند نوع هستن خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3010 لابد دانشجوها ویزیتت کردن؟ خیر گلم من کلینک نور هم رفتمواسه یه عکس و یه ویزیت ۱ میلیون پول گرفتنهمون حرفو زدن خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
bahmani عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2885 عزیزم ممنون از اطلاعاتت من با کلینیک نگاه تماس میگرفتم گفتن برای خود عمل ۱۰ تا ۱۲ میلیون پول میگیرم ... اون زمان من خود دکتر برام تهیه کرده بود ما خودمون نخریدیم او را نه تنها دوست داشتم بلکه همه ذرات تنم او را میخاست
هانیاخانم عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 176 عزیزم من از تهران بخوام بیام شیراز کلی پولم میشه ممنون ما هم شیرازی نبودیم از کرمان رفتیم شیراز١۰ساعت راه بود خبرت هست که از خوبیِ خود بی خبری؟؟بخداا خوب تر از خوب تر خوب تری
bolbolshirinsokhan عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 1 منم سال ۹۱ لنز گذاشتم پیش دکتر سید جواد هاشمیان مطبشون هم تو پاسدارن هست بزنی گوگل میا ... سلام عرض ادب شما ارتیزان گذاشتین لنز داخل چشمی؟
صدایصداقت عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 923 منم سال ۹۱ لنز گذاشتم پیش دکتر سید جواد هاشمیان مطبشون هم تو پاسدارن هست بزنی گوگل میا ... عزیزم شما هاله های نورانی بعد از عملمیدیدی چه مدت طول میکشه درست بشه؟
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3010 سلام شماانجام دادیدیانه سلام من کاشت لنز انجام ندادم1/5 سال پیش لازک کردم و راضیم خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست