2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره ب طرفت بستگی داره یکی میبینه با عشق ازدواج میکنن میرن زیر ی سقف میبنی نه اونی ک میخاستن نبود یکیم میبینی سنتی ولی ایقد عاشق هم میشن ک نمیتونن بدون هم نفس بکشن یا کلا برعکس بستگی ب درک و شعور طرفین داره دیگ وگرنه اینا حاشین

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا

خیلی ببخشیدا یه جور میگین سنتی انگار طرف چشم و گوش بسته میره سر زندگی 

نخیر جانم 

سنتی های الان هم اول همو می‌پسندند بعد شماره هر دو نفر میگیرن و صحبت میکنن و با هم میرن بیرون اگ شرایطشون بهم خورد بله میگن 

بالاخره یه علاقه ای هم این وسط هست

البته من مجردم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

شوهرمو دوس دارم ولی تا همیشه حسرت زندگی ک میتونسم با عشق سابقم بسازم رو دلم میمونه نشد ک بشه

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

فرقی نداره مهم اینکه عاقلانه باشه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
سخت در اشتباهی 

کم اطرافم سنتی ندیدم تقریبا ۹۹ درصد و نیم اطرافم سنتی بودن 😂😂. هیچ وقت هم اجازه نمیدم خاستگار سنتی پاشو تو خونه بزاره. 

چون عشق و علاقه از همه چی برام مهم تره .تو خاستگاری سنتی هر چیزی باشه عشق نیست انگار میخوان یخچال بخرن این نشد بریم بعدی این معیارهامون نخورد بریم بعدی 

من از سنتی متنفر بودم دوس داشتم عاشق شم رمانتیک بازی داشته باشیم😁😂 همونجور شد ک میخواستم کلی خاطرات قشنگ داریم از زمان دوستیمون 

خداروشکر همسرم عالیه راضیم از انتخابم