2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرز تهیه رو میگی لطفا ☹️

دوتا روش داره هم با گوشت گوسفند هم مرغ ،واسه مرغ اول تیکه های مرغ رو خوب سرخ کنید بعد پیاز رو قاچ کنید و بهشون اضافه کنید یکم که باهم تف خوردن بهش نمک،زردچوبه،چوب دارچین ،فلفل سیاه و یه قاشق آبلیمو بزنید یکم آب بریزید و بزارید بپزه آخر سر که قشنگ پخت یکم ادویه مثل فلفل سیاه و اگه دوس دارید قرمز باشه رنگ‌ مرغ رب بزنید اگه نه نزنید اونا رو تفت بدید و بزارید مزه دار شه می تونید سیب زمینی هم کنارش سرخ کنید 

ممنونم گل مهربونم انشالله سلامت باشین❤

تاپیکاتو یه سر زدم عزیزم... خیلی ناراحت شدم براتون البته خودمم مادرم میره سرکار خدا بهتون توان بده ان شاء الله چرا از خوزستان نمیای بیرون اونجا به نظرم کار کمه همت کن از اونجا بزن بیرون یه استان دیگه برو مطمئنا خیلی بهتره البته بدون فکر نمیشه کاری رو کرد حتما یه برنامه درست بریز

چی بگم؟ 
عزیزم دیگ برنگشت بعده وند سال؟ صورتت چال میشع وقتی بخوری؟منظورم جای جوشه

نه هیچ برگشتی نداره البته که من بعد اصلاح صورتم داغون شد راکوتان‌استفاده کردم مثل معجزه پوستم صاف شد اصلا هم جاش که میگن چاله اینا میشه نمونده و بعد از اون مرتب ضد آفتاب اریکه و صابون نوباکتر میزدم که متاسفانه صابونش دیگه تولید نمیشه اما با همین روش هیچ جوشی ندارم تازگیا با توجه به پوستم صابون تریاک میزنم عالیه   

نه هیچ برگشتی نداره البته که من بعد اصلاح صورتم داغون شد راکوتان‌استفاده کردم مثل معجزه پوستم صاف شد ...

روشن میکنه راکوتان پوست رو؟

تو خونع ک نورگیر نیس هم صزافتاب یاید برنم حین راکوتان

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈