2777
2789
مسعله خیر و شر هست . شر در فلسفه به بدی های طبیعت می گن . و نقصان ها مثل امراض . زلزله و با خلقت دین ...

علت شر نبود خیر هست ...

وقتی شیطان میاد سراغت که تو از خدا دور شده باشی ..‌‌

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیماری ها  . حق کشی ها . بی عدالتی ها . کودکان کار و ......

بی عدالتی و حق کشی و... ایناکه گفتی حاصل ذات بد ادماست 

وگرنه خدا عادله 

راجب بیماری هم اگه دقت کنی یسری از بیماری ها به خاطر رعایت نکردن خودمون یا والدین به ما منتقل شدن پس مشکل از خدا نیست !

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مسعله خیر و شر هست . شر در فلسفه به بدی های طبیعت می گن . و نقصان ها مثل امراض . زلزله و با خلقت دین ...

خیلی چیزها که انسان دخالت کرده و باعثش شده

زلزله،طوفان و...بلایای طبیعی هستن!امراض هم عوامل زیادی دخیل هستن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نقصان مشخص هست . انسان فرق بین نقص و عدم وجود اون رو می‌تونه مفهمه

ناقص در مقایسه با کامل مفهوم پیدا میکنه.  الان تو میگی انسان سالم کامله ولی انسان معلول کامل نیست.خب انسان کجاش کامله؟کامل فقط ذات خداست و بقیه نقصان 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خدا اگه خالق هست چرا این همه نقصان هست در خلقت ؟

نقصان از نظر ماست که نه علم به بعد و قبل داریم نه اگاهی نه درک اندازه حکمت خدا!

بیشتر از این چیزی نمیدونم اما وقتی میبینم مثلا یکی که وضعش خیلی ناجور بوده یهو به نون و نوایی میرسه خودشو گم میکنه، میگم خدا میدونسته که از اول نداده اما اینکه الان داده نمیدونم پرا؟🤣🤣

کلا راضیم به رضای خدا بیشتر  

من همین یه دونه ام!
بی عدالتی و حق کشی و... ایناکه گفتی حاصل ذات بد ادماست  وگرنه خدا عادله  راجب بیماری هم ...

خوب یک فردی که نتایج اشتباهات والدین رو پس می ده . کودکی که در فاضلاب دنبال غذا می گرده چرا اون مجازات میشه ؟

بیماری ها  . حق کشی ها . بی عدالتی ها . کودکان کار و ......

اتفاقا همین ها یکی از مقدمه های اثبات معاد هست.اینکه خدا عادل هست ولی این دنیا ظرفیت احقاق حق و برپایی عدالت رو نداره.فلذا باید جهانی وجود داشته باشه که در اون عدالت به صورت غیر فانی محقق بشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خوب یک فردی که نتایج اشتباهات والدین رو پس می ده . کودکی که در فاضلاب دنبال غذا می گرده چرا اون مجاز ...

مقصر اون پدر و مادرن که اصلا اون بچع رو به دنیاشون آوردن که می دونن از پس خودشون بر نمیان 

بعد میرن یکی دیگه رو بدبخت میکنن !

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
خوب اگه جواب نمیده . چرا بهش اعتقاد داری . بود و نبود اون چه سودی داره

جواب نمیده منم دیگه ازش نمیخام ولی به وجودش اعتقاددارم و یادوذکرش بهم آرامش میده عزیزم فک کنم تو دلت از خدا گرفته منم بارها از سرعصبانیت انکارش کردم.. یه خدا برام مونده اونم باور نداشته باشم بهش ازاین تنهاترمیشم

علت شر نبود خیر هست ... وقتی شیطان میاد سراغت که تو از خدا دور شده باشی ..‌‌

خووب خیر سراغ افرادی توان ورود رو نداره . مثلا کودکی عقب مانده . این حکمت وقتی با علم طب حل میشه دیگه از موضوع دینی خارج میشه . چرا با گسترش جواب های علمی پهنای حکمت ها کمتر میشه . کسی در گذشته با آپاندیسی که مکشوف نبود به نام حکمت می مرد و الان به نام بیماری درمان میشه