2777
2789
عنوان

کومممکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست
اخه میترسم از طرفی  یهو این قانونی ک دانشجو میتونه کنکور بده بدون انصرافو بردارن  یا عمو ...

من خودم دانشگاه فرهنگیانو دوس دارم آینده شغلیش عالیه برای خانوم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد دیگه مگه اینکه قانون جدید بیاد  که فکر نکنم عوض بشه

من اگه شهر بزرگ نیارم میخوام بمونم ، از طرفیم روی ندارم خانوادم بفهمن که دوباره میخوام کنکور بدم و سکرت بمونه ، چیکار کنم؟

آخه بعد کنکور کتابام شاید بخوان بدن به کسی

من اگه شهر بزرگ نیارم میخوام بمونم ، از طرفیم روی ندارم خانوادم بفهمن که دوباره میخوام کنکور بدم و س ...

از یه مشاور بپرس عزیزم

ولی امسال حتی دانشجو های روزانه هم میتونستن کنکور بدن

عزیزم خوووب تحقیق کن اگر بری پیرا دولتی بازم میتونی بری دندان یا فرصتت برای همیشه میسوزه بعد برای ا ...

قانونشو برداشتن دانشجو بدون انصراف میتونه کنکور بده دوباره و اگه خواست انصراف بده محرومیت نداره 

ولی فرهنگیان اینطوری نیس یعنی اگه برم فرهنگیان دیگه نمیتونم کنکور بدم و از فرهنگیان انصراف بدم چون میگن باید جریمه ی زیاد بدی واسه انصراف 

قانونشو برداشتن دانشجو بدون انصراف میتونه کنکور بده دوباره و اگه خواست انصراف بده محرومیت نداره  ...

عزیزم من خودم امسال همین کارو کردم و الان جریمه افتاده روی دوشم (با توجه به رشتم خیلی زیاد نیست اما همونشم برای من با درآمد کم دانشجویی خیلیه) آره کنکورو بدون انصراف از رشتم میدم ولی منظورم رو متوجه نشدی

میگم اگر دکتری می خوای ببین میتونی یه بار روزانه قبول بشی و بعد دوباره این رشته ها رو ثبت نام کنی؟

چون امسال یه جا همچین چیزی برای سه رشته دکتری(پزشکی دارو دندان) خوندم که شرایطشون متفاوت از کارشناسیه

واسه همین می گم خوب مطالعه کن اصلا زنگ بزن هیوا و... واضح و دقیق سوالتو بپرس یه وقت مثل من گیر نیفتی من خدا رحم کرد آزادم اگر دولتی می رفتم شانسم برای پزشکی میسوخت

تا اعلام نتایج و... یه ماه وقت داری به نظرم قشنگ تحقیق ❤️🙏

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
عزیزم من خودم امسال همین کارو کردم و الان جریمه افتاده روی دوشم (با توجه به رشتم خیلی زیاد نیست اما ...

حالا بازم شاید من اشتباه کنم نمی دونم🌼

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"