💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
چند سالگی این کارو کردی؟ و شماره چشمات چند بود قبلش چیکار کردی؟ پیش کدوم دکتر رفتی؟ منم میخواستم انجام بدم شماره چشام 3 هستش ولی 19 سالمه😪
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
جدی استیگمات میشع عمل کردددد؟؟؟؟ چرا من پرسیدم گفتن نمیشههه😐
اره لیزر میکنن خیلی خوبه