2777
2789
ملاک های ازدواج به نظرم نباید اندازه قد باشه . ،طرف قد بلند باشه ولی آدمِ زندگی نباشه به درد نمیخوره ...

این نظر شماست 

من تمام خواستگارامو بخاطر قد کوتاه و وزن کم رد میکردم چون جزو معیارام قد بلند و وزن بالا برای فیزیکش بود 

و به قول شما مرد بودن میشه معیارهای اخلاقی که خب اینم برام مهم بود 

این نظر شماست   من تمام خواستگارامو بخاطر قد کوتاه و وزن کم رد میکردم چون جزو معیارام قد ...

نظرِ شما هم قابلِ احترامه ، موفق باشین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دیگه شما قدتون بلنده پسرای الانم قد کوتاه شدن اینو رد کنی دیگه پیدا نمیشه پس میخوای مثه من ۳۵ سانت اختلاف داشته باشی؟😂

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
خوبه دیگه شما قدتون بلنده پسرای الانم قد کوتاه شدن اینو رد کنی دیگه پیدا نمیشه پس میخوای مثه من ۳۵ س ...

مگه چه قدره قدتون که ۳۵ سانت اختلاف دارید؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

مگه چه قدره قدتون که ۳۵ سانت اختلاف دارید؟

۱۵۳ و ۱۸۸

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
تا حالا دیدین خانم قدش از آقا بلندتر باشه و ازدواج کنن؟

اره دیدم.زنه ۱۸۳ و مردِ ۱۶۷.خیلی تفاوت دارن اما عاشق شدن و ازدواج کردن و یه بچه ۱۰ساله دارن

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

اره دیدم.زنه ۱۸۳ و مردِ ۱۶۷.خیلی تفاوت دارن اما عاشق شدن و ازدواج کردن و یه بچه ۱۰ساله دارن

چه قدر خوب