2777
2789
خدانکنه عزیزم 😔 خودمم دارم گریه میکنم براش  همه زندگیمه دلیل خنده هامه

عزیزم میتونم بگم چرااین بیورونوشتی؟؟نامزدمن فوت نشده اماخانوادش ازمن گرفتنش دورش کردن انقدرتوگوشش خوندن منوول کرد خداازشون نگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میتونم بگم چرااین بیورونوشتی؟؟نامزدمن فوت نشده اماخانوادش ازمن گرفتنش دورش کردن انقدرتوگوشش خو ...

منم شرایط شمارو دارم اما برعکس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
یعنی خانواده توتوروازش گرفتن؟؟عقدبودین؟؟

بابام بدترین ظلم رو در حق ما کرد تنهاکسی که گفتم وعده ما دادگاه عدالت خدا تاوان همه بی خوابی هام گریه هام دلتنگی هام بیماری هامو باید بده 

شبا خواب میبینم میگه دیدی نتونستن مارو. ازهم جدا کنن دستم تو دستاشه وقتی بیدار میشم صورتم خیس و محمدم نیس فقط یه خواب بوده 😭

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
بابام بدترین ظلم رو در حق ما کرد تنهاکسی که گفتم وعده ما دادگاه عدالت خدا تاوان همه بی خوابی هام گری ...

😭😭😭😭😭چقدرتومنی بعدازجدایی سیزده ماهه گذشته اماهرچی میگذره بییشتردلتنگ میشم😭😭😭

😭😭😭😭😭چقدرتومنی بعدازجدایی سیزده ماهه گذشته اماهرچی میگذره بییشتردلتنگ میشم😭😭😭

بمیرم برای دلت میفهمم چی میگی من حتی سیم کارتم. رو عوض کردم ازش خبر نداشته باشم دیشب طاقت نیاوردم بهش زنگ زدم اینقدر گریه کرد قلبم درد گرفت 😔

بابام بدترین ظلم رو در حق ما کرد تنهاکسی که گفتم وعده ما دادگاه عدالت خدا تاوان همه بی خوابی هام گری ...

به بابات بگو که ازش نمیگذری اما آجی گاهی بزرگترا آیندمونومیبینن بابای منم کلی مخالفت کردامامن دوسش داشتم بابام نتونست حریفم بشه ببین حالاچی شد من سراون جلوخانوادم وایسادم امااون حتی به خانوادش یه توهم نگفت خیلییی اذییتم کردن

به بابات بگو که ازش نمیگذری اما آجی گاهی بزرگترا آیندمونومیبینن بابای منم کلی مخالفت کردامامن دوسش د ...

عزیزم بابای من خیلی ظلم ها در حقم کرده راستش دیگه هیچ حسی بهش ندارم محمد من فرق داشت تو روی همه خانوادش وایساد کارهایی کرد که هیچ پسری انجام نمیده 

عزیزم بابای من خیلی ظلم ها در حقم کرده راستش دیگه هیچ حسی بهش ندارم محمد من فرق داشت تو روی همه خانو ...

اماشوهرمن قدرموندونست بااین همه که ازدست خانوادش اذییت شدموچه توهیناکه به شخصیتم کردن دلم تنگه شوهر من یه بچه ننه بود که مادرش به ظهرمیگفت شبه می‌گفت آره شبه من قانعش میکردم که ظهره می‌گفت نه مادرمن میگه شبه یعنی شبه اون بااین همه آشغال بازی خانوادش دلتنگم نیست امیدوارم خداآرومم کنه فراموشش کنم مهریمم گذاشتم اجرا چون قرارنیست جوونیموپاک کسی بزارم که مادرش ازخونشون درام کردبیرون فهمیدوهیچی نگفت بهشون عوضش من که اومدم گلایه کنم به من گفت ....خانوادمونخوربلانصبت شماها